Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce söylemişimdir kesin yine söyleyeyim tam bir afet hoca vibe ı aldığım bir üye olur kendileri
Ayrıca salak insanlara da hiç tahammülü yoktur bence 0 tahammül
Vera yı forumda ilk gördüğüm dönem siyasi konularda çok farklı olduğumuzu anlamıştım nitekim bir kaç konu başlığı altında ufak tefek çatışmalarımız da oldu bu yüzdendir ki kendisine karşı antipati oluştu ta ki ben süresiz banlanincaya dek
O dönem sevdiğim ve beni sevdiklerini düşündüğüm insanların arkadan atıp tuttuğunu vera nin ise haksız atılan ban cezasına tepkisini görünceye dek anladım ki düşmanı da olsa bu kadın çok Mert delikanlı öyle ki düşmanı da olsa haksızlığa sessiz kalmiyor aynı şekilde sozlugume yazılanlar içinde tepki göstermişti antipatik oldu mu size sempatik dd
İyiyiz ya Allah bozmasın