Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
ben ilk denk geldim konuştuğuna şaşırdım biz seni konuşmuyor biliyorduk aaa
mlhsch içindi

araya bir metrobüs dolusu girmiş hangisini yorumlayalım

Mavi ile yakın arkadaştı diye hatırlıyorum.Konuşkan birine benziyor

• Alkış
Tepkiler: Min
Arda, oyunun amaci dusundugunu soylemek ya hani… Bunun icin az biraz belki bir gozlemlemis olman lazim, insanlar senin hakkinda yazsin diye surekli tanimiyorum diye de yazilmaz ki.

Oyunu sabote edenlerden diye ekliyim .p Beni gecebilirsin alttaki arkadas, Arda’ya yapabilirsin yorumu.

Seni nasil gecebiliriz Shinicim yaa :*
Yogunsun galiba bu aralar kolayliklar diliyorummm : ))

Kendisi ile m.o 263. Yillara dayanan tanisikligimiz vardir. Beraber buyuduk,resmen. Sonrasinda everdim ben onu ve baya bi iletisimimiz kopmustu.

Yillaarr sonrasinda tekrar foruma gelsigimde ki vakitte onunda geldigini gordum ve iletisim yine kaldigi yerden devam etti. Yani kisaca zaman sadece akmis bizim muhabbetimizden birsey goturmemis.

Kendisini cokca severim, yani hayatimda bu kaa ailem kan bagim olmadan sevdigim nadir insannardandir. Cok pis azimlidir ama 3 kaatliga azimli (: bu siralar bi annasmamiz var, bakalim insallah yapacak yapmazsa gorusuciiizzz (:

Lanemm iyidir. Kalbini kotu seylere yormaz, cok da takmaz. Mantik abidesidir ama mantiksiz bussuru sey yapar .d .d muhabbeti sohbeti guzeldir. Mutlu mesut ve bir ailesi var (Allah nazarlardan saklasin).

Yillar sonrada burada tekrar denk gelip muhabbetimin devam etmesine de cok sevindim. (:

Ayrica bu,kaa uzun yazacagim aklima gelmezdi zabaaan 6.30 unda.

Neyse cokda simartmiyim gidiyim. (:

Ben classin bu kadar uzun yazdigini ilk kez görüyorum.p

Cok pis hata yaptin, baya bi simardim ☺️

Gunaydin aysecim 😘
Bizim ekran suremiz artti sanirsam, cok denk gelmeye basladik .p
Ama sikayetci de degilim, denk gelmeyi sevdiklerimdensin : )

Çok hanımefendi olduğu aşikar.
kimseyi kırdıgına hiç şahit olmadım.. :)

Geri