Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Eski nickini görünce direk "gemilerde Talim var bahriyeli yarım var " şarkısı gelirdi akıllara hgjhjf

Kürt olmayı bu kadar seven daha yok bence. B ara beni unuttu ama canı sağ olsun…

abimin eytli olmasına şaşırdı. halbuki buradaki üyeler olarak çoğunluğumuz 40’a merdiven dayadı.... birkaç yıl daha kaydırma yapsalardı biz de emekli olacaktık.jhdf renkli bir kişilik, gamer. uzun bir aradan sonra iyi etmiş, gelmiş.

Özleştik be dedikodular medikodular, çekiştirmeler, dertleşmeler. Gözümü açtığı için mi teşekkür etsem, NODON HOÇ OROMOYOSON LON ŞOROFSOZ diye carlamamasına mı minnet duyayım…? Ahshajsjjs double date olayına bi tık ah çektim ama olsun. 3.parti yazılım ayağı çekildi gibi geldi……. CANINIZ SAĞOLSUN BE…
Mutlu ol. Çok hakediyosun. Canım dostum <3

evet ya topluca 40 olmamıza çok bir şey kalmadı 3-5 yıl, yazık. ama abinin olayına baya şaşırdım evet :D
forumda çok aktif değil ama (galiba emin değilim) aktif olduğunda yazdıklarını okurum, gülerim genelde. arge olarak napıyor bilmiyorum ama illaki bir şeyler yapıyordur. çok mutlu bir birlikteliği var, daimini dilerim, sevgiler saygılar.
bunlar dilek hanım içindi,

cengiz bey ile 1-2 ay önce tanıştık, hiç beklemediğim kadar eğlenceli ve güler yüzlü, @Hatem sana hiç "beni niye böyle insanlarla tanıştırıyosun" demedim, dememeye de devam, adamsınız <3

Çok fazla hassas ve duygusal, sevdiklerine bağlı biri anu bey

• sarılma
Tepkiler: Anu
inciR nickini ben daha çok beğeniyordum. Burçdaşım, meslektaşım. Sevdiğim biri ya kendine has bir tarzı var. <3

Bu ara denk gelemiyoruz salkımcıım, çay içiyorum gel. Salkıma nazar ettik galiba enerjisi düşük bu ara, acilen eski enerjisine dönmeli acill

Mastor ile diyaloglarına çok gülüyorum. En son depresyondaydı. Çekip çıkarın çocuğu jfjfjfj

Geri