Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
severimm✅

Tabi kahve candir.
Kendine kahvecii
Angie icindi.

Morsalkim, forumun nesesi

Meyve ağaçları atıyor ya, mandalina çeşitlerinden king olanını hiç sevmiyorum. Yani birine kızıp hiddetlensen afamın kafa yarılır hahah.d

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Teşkür ederim düşüncelerin için Gajul, şuvan gündemim de efenime söyleyeyim sevgili ve koca yohtır. Savolasın..

Teşkür ederim düşüncelerin için Gajul, şuvan gündemim de efenime söyleyeyim sevgili ve koca yohtır. Savolasın..
Aferin len akilli kiz olduğunu biliyordum. Evlenmek salakliktir bu @Larien Zamanında dedim dinlemedi ufak toparlak bir çocukla geldi bide ömrü uzun bahtı acik olsun bebegin

Hıhım, ağır yaşamlar programından Novzaradan ile randevum var, belkim liposakşın yapar bağa..

Liposakşın.d
Yağlarımdan kurtuluvericem garii

Burada hem çok eski hem de çok yeniyim. Üstteki arkadaşı hatırlayamadım ama profil fotosu hoş, üzerinde bir tutam felsefe yapılabilir. :)

Lanem, betüş:* Bir ara ne çok muhabbet ederdik, ne konuşurduk o kadar hatırlamıyorum bile. Severdim çok, halen severim. Upuzuuun bir ara verdi. Kim bilir neler oldu bu geniş zaman diliminde… Aslında birbirimizin facebook hesabında ekliydik gibi hatırlıyorum, halen öyle miyiz? Facebook kim kullanır hem jfjf Dayı mıyız biz? Bir ara hal hatır mevzularına girelim:d

Geri