Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Kaynanası ile iletişimi muazzam ya ahahha
Çok hoşuma gitti. Hep böyle mutlu olsun. Kem gözlere şişşş

Angie mmm forumsala gelenleri dışlamayan insanların en başında geliyor;$
Naifligini çok seviyorum.

evli, mutlu, çocuuğdfdj......

792e3d12af444957a678b29363b619b3.gif

çok samimi ve komik biri. uzaktan da sempatik bulurdum ama sohbetmiz arttıkça daha çok sempatik bulmaya başladım. tek sevdiğim kumam<3 dkjfgh

listesiyle nam salmış... hep o yoruma denk geliyorum hakkında :f onun dışında biraz da sinirli olduğu hafızamda. artık çok da sallamıyor sanırım olanı biteni. ara ara bi iğneliyor gerçi, kimin yüzü nasıl acaba söylemedi... bu haliyle şöyle bi ucundan kendi halinde diyebilir miyiz, hadi diyelim...

yorumları okunası biri. gözlem yeteneği iyi. biraz muzip. bu yönüyle de iyi. radyomuzun da daimi dinleyicilerinden diye biliyorum. hadi bakalım... :p

Bu ara çok denk gelmiyoruz kömbeci reyizle. Herkesle mesafeli, çizgisi belli olan biri, bu yönünü seviyorum

Lenaa lalahan dedimi lahana geliyor aklıma.dd Paylaştığı manzaralar kendi gibi çokoşş. Sana limonlu çayy. (Limon sevmesemde.p)

lena kim ki muhabbetini merak ediyorum :D
önümüzdeki yayında senin isteklerden 8 tane arka arkaya çalıcam. cihata da haber veriyim gelmesin :liv:

@Morsalkım şalgamları bekliyorum

Ahshshjhs ya. Cihat’a selamlar, gelsin istek parçam olcak ona da….. Çok eğlenceli, samimi biri livmiiiğ, 10 sene öncesinde de böyleydi.. keyifli sohbetlerimiz olurdu, oyun arkadaşımdı aynı zamanda… kafa topu oynadığımızı anımsıyorum….. Çok çok severim hep var olsun…..

Salkıım, enerjisiyle forumu kasıp kavuran hatun kişisiii, teşekkür etme fırsatım oldu şimdi limonlu çay için<3 limon sevilmez mi ya, bak bu bi tık üzdü….

İyi ki aktif:) hem pozitif hem çok eğlenceli eğlenceli olduğu için de pozitif geliyor olabilir pozitif olduğu için de eğlenceli geliyor olabilir her neyse işte:D

Geri