Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Kokinanız size mutluluk sevgi getirsin bağyan. Nickiniz kadar Sade ve asilsiniz, eyvah karım sonlu tava aksiyonlarınız hoşuma gidiyor. :emoji_laughing: :emoji_laughing: :kalp:

Aksine travmalarımı burda yaşadım. :emoji_laughing:

Serçe’nin yabisusarmısın diye almak istediği nick gibi ben bu nickin özelliğini merak ettim. Tiyatrocu galiba..

Forumu forum gibi en aklı başında kullanan insan bence w ile. Gerektiği kadar samimiyet kuruyor. Sonra pırrr uçup gidiyor. Uçma kuşum artık uzaklara.
ben seviyorum böylece bu hanımı

Angiee ben çok düşünüyorum diye banada gelir mi bir konu. Başlık şöyle;

Salkım işsiz mi yemiyor içmiyor üsttekini düşünüyor hahahha.

Kartopu oynamak istediğim tatlııı

Forumu neden aklı başımda kullanmam gerektigini sorgulatan O hanımefendi)

Angie hanim

Morsalkim hanım kendi dünyasında güzel bir ambians yaratmış takılıyor zeval gelmesin )

Stock ; Kıymetlimdir. Birbirimizin niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedik, yeri geldi forum dedikodusu yaptık yeri geldi kendi hayatlarımızda sıkıştığımız noktalarda birbirimizden akıl aldık.

Öyle 7/24 te konuşmayız ha. Haftada toplasan 20-30 mesajı geçmez konuşmamız. Ama dolu dolu 20-30 mesaj. Yeteri kadar. Belki de bu iletişimi bu kadar sağlam tutan budur. Acil durumda camı kırınız kişisi gibi.

Neyse bu kadar ciddiyet yeter ; G*tmde bezle forumlarda dolaştığım zamanları bile üyelerden o da.

Klaus ; Forumda en sevdiğim personalardan biri Klaustur ya ehuehehe demez inşallah biri bruh :d

(bakalim bu oyunu oynayabilecek miyiz)

Hoş geldin harun abi çok detay vererek konuşsada her yorumlar konulara asıl detay onun yumuşak kalbinde saklı dağ gibi bir adam beyefendi bay

Eskiye göre kendini toparlamış, sevindim onun adına. Ayrıca bu forumun olmazsa olmazı olduğunu düşünüyorum.

Geri