Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Bütün forumu engelleyip tek başına takılmak nasıl bir duygu bahtiyar, nickini görünce aklıma hilo geliyor… Bahti geliyor….nys.
uzun zaman sonra aktifleşti, hoş gelmiş

w hanım... epeydir denk gelemiyoruz. şikayetçi ve komik yorumlarından ayrı kaldım bir süredir. burayı çok tatlı bir kullanışı var. gerçekten yuvası gibi görüyor ve yabancılara karşı çok temkinli. tavırları da ayrı güldürücü :f olduğu gibi biri. hiç kasıntı haline denk gelmedim. eşi de mutlu olur umarım bu sene...

• Beğen
Tepkiler: W
bahtiyarın meşhur engelli listesinde olan üyelerden biriyim. nedenini hiç anlamadığım bir şekilde aylarca o listedeydim.dkjghd eskiden biraz sevimsizdi...... ben mi değiştim, o mu değişti bilemiyorum ama dönüşü uyumlu oldu. bu hali daha iyi.

yıllardır tanışıyoruz ama bunca yılın yakınlığı yoktu tabii aramızda... uzak mesafeler, uzak düşünceler. ama bi beş gün aynı evi paylaşınca yakınlaştık tabii. karşılıklı göbeğimizi de attık jbjbj. paylaşımımızın çokluğunu anlatamam o yüzden. ince düşünceli biri diloi. yapıcı da. buradaki rengiyle, her anlamda rengiyle daha da güzelleşmiş gözüküyor. daim olsun:3

yav....
üstteki üye yeniden aktif olmaya başlamış sanırsam ki. bu kadar denk gelmiyordum. tanışıklığımız yok ama sevilen biri. doğallığını belli ediyor.

Geri