Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
son zamanlarda daha sık görüyorum. aslında pek kimseye bulaşan bir üye değil ama yine de birileri tarafından sevilmemeyi nasıl başarabilmiş acaba?fdgdf

her girişinde bana laf sokmadan geçmeyen üye… olumsuz ya da kötü yorumladığı için üzüldüğümü düşünüyorsa, yanıldığını bilmesini isterim.dfjgh komik buluyorum, eğlendiriyor beni bu halleri. arada değil, hep gelsin<34

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Kahkaha
Tepkiler: Aze
Aşırı samimi ve bunu da ancak onun ruhuna dokunabilen hissedebilir ...
Stock..

Hahaha.. hiç bir fikrim yok tanımıyorum

yanlış anlaşılmak istemeyip de kendini yanlış ifade edebilen insan çoktur bence kürt de onlardan biri...
geldiğimden beri mesafeli ve nötr davranmaya çalışıyorum hatta yeri geldiğinde tartıştığımız bile olmuştur o yüzden rahatça söyleyebiliyorum bunu
*kürt* nickini görünce ulan keşke bende çerkes ethem diye nick alsaydım dedim yalan yok... biraz daha sakin , ılımlı olabilseydi keşke savunduğu konularda.

yarimleyim… bildirim geliyor, bir bakıyorum; livmi..... yarimle telefondayız, arkadan ses geliyor; livmi......... whatsApp’tan yazıyor.... yarim diyo ‘hafta sonu programım var’ diyorum ‘kiminle?’ bir bakıyorum yine livmi...... sonra da diyor ki: ‘yarin peşimi bıraksın'...... eğlenceli bulduğum ve hoşlandığım üyeler arasından kendisi. tost yemek kısmet olmadı ama belki daha iyileri kısmet olur. yayıncılık hayatına tam gaz devam; üstesinden geldi valla, bravo.

senin yorumlarını ikiye ayırarak yanıtlamak istiyorum
ilk kısım için kızgın emojisi. sen yokken biz vardık :liv: ama yarin de tam bomba. turnayı gözünden vurdun diyelim. korkarım onu sana yar etmeyecez!

ikinci kısım; çok merci. çok naziksin. çok sevindim düşüncelerine ve duygularımız karşılıklı... sen de o herif kadar eski bir dostumsun neticede ve en az onun kadar seviliyorsun <3

Bu aralar pek aktif maşallah fjjfjf
Günaydın osiman
Sizi yenip liderliği oradan da şampi oluyoruz. Amin
Selime selam yola devam kfjfj

siz forumda gruplaşıyor musunuz şu an ? :emo:
livmi... eskiden nickinden korkardım ben (küçüktük zorlandık... yeni gelenler zorbalanıyor kaçıyor diyenler acaba 2010-2014 arasında foruma başlasaydı naparlardı kim bilir)
radyo yayınıyla foruma bi canlılık kattı, ben güldürmesem de o beni güldürüyor... arap atı gibi bence livmi sonradan açılıyor...
iyi ki var yayını da kendisi de <3

Duhan'ım araya girmiş... onu yorumlayacak kadar kelime haznem yok galiba

Geri