Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Bir duygum yok tanımıyorum ki arkadaş

Eski forum zamanlarını özler gibi bir havası var hep. Aslında buradaki çoğu üyede var. Sen 10, 15 sene önce görecektin, biz burada felsefenin, teolojinin, evrimsel biyolojinin, genetiğin falan dibine vuruyorduk, ah ne günlerdi be diyenleri ben anlamıyorum. Onlarınki whishful thinking. Gene futbol, top direkten dönmeseydi dünya bambaşka olacaktı, kısa boylu erkek, topuklu giyen uzun boylu kız, bla bla bunlar yani. Ha siz 3-5 kişi bir sinerji oluşturmuşsunuzdur. Ama forum geneli... Benim aynı anda 4-5 forum kızıyla sevgiliydim dememle eskilerin böyle çıkışları arasında bir fark yok yani.

Sen 15 sene önce görecektin buraları, eskiden buralar hep dutluktu…

Zamanında bir video vardı. 3 tane mardinli kuzen kızlar ortada esmer bir yanında kumral burnunda hızmalı diğerini hatırlamıyorum. Ortadaki esmer olan türkü söylüyordu diğer ikisi duruyordu. Kumral olanı mardinli arkadaşlara bile sormuştum bir ihtimal tanış çıkar falan diye de olmamıştı. O video artık yok o bile kayıp. Bence üsteki bulurdu. Öyle bir aşiret ağı var kanımca :D

Çok sade bir güzelliği var derin de bir hatun )

Alf’in manevi abisi. İyilik safsatası altında ahmaklık yapanlardan değil gerçekten iyilik yapılması gereken (gereklilik doğru olmadı ama dağarcığım yetmedi) zamanlarda yapan insandır. Hayvan sevgisi insan sevgisini aşmış (neden aşmasın ki?) zat-ı şahane. Her insan Nycto gibi bi arkadaşı olsun ister mi bilmiyorum ancak her insanın Nycto gibi bi arkadaşı olmalı kanaatindeyim. En azından onun gibi olanların… Yüreğindeki merhamet hiç kaybolmasın evet ama aklının ve tecrübelerinin turnusolları da hiç eksilmesin be adam!

Güzel sarkilar dinleyen insanlarin kötü olma ihtimali 0 a dogru bir sonsuzluk cizgisidir.
Objektif degerlendirme yetisini sahip olmasina ragmen, hisli olusuma da kac puan vereyim bilmiyorum.
Emotio Ratio dengesine kavusmus biri Sevgili Slash.
Seviyorum.

Enerjisinin yüksek sesi ama bir o kadar da sessizliği olması beni çok etkiliyor... Yazılarını önemsiyor ve ardında bıraktığı izlere dönüp tekrar bir bakma isteği uyandırıyor.
Kendinin farkında ve potansiyeliyle çok güzel oynayabilir hissiyatındayım. Hep buralarda olan Süreyya hanımcım.

Geri