Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Döngüsel :
Sabahları yok artık, günaydın postlarını arıyorum bana öpücükte atmıyor kaç zamandır...

Yarc : Ne ara araya girdi bilmem jdkdk
Enerjisini çok seviyorum, çok içten çok doğal bi kadın. İşinde hayatında başarılı olsun hep <3

kendisi kadın mı erkek mi şimdi neye karar verdik ona göre güncelleyeceğim düşüncelerimi xd

Evlenince instagramdan beni anfalovladı. Metalci de olsa, motorcu da olsa, kodlar deyişmiyor….

Şakası bir yana geri dönmesine sevindim. Bu bunaklardan sıkılıyordum.

@Ophelia

Akdeniz dolaylarında geçen aksiyon dolu hayatına yönelik post'ları var. Uçsuz bucaksız uzanan seraları falan çok etkileyicidir Akdeniz yollarının. Gün doğumu ve gün batımında eşsiz tabiat manzaraları sunar.

Benle ilgili kısma gelirsek, canım, bebeğim, aşkım falan yazıyorlar bazen. Sonra da neeeyyy erkek mi!!! diye çığlık atıyorlar. Klaus çok istedi çığlık koleksiyonumu da vermedim.

Onu görünce canım sade kahve çekti. Yapayım bari 8)

bende, kendisinin her beni gördüğünde sadece nickim üzerinden yorumlamasını okuyunca, nickindeki ‘h' harfi gibi hissediyorum; manasız, yersiz ve çaresiz...............

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her seferinde aynı şeyi yazıyorum belki ama cidden merhameti hayvanlara karşı duyarlılığı çok etkileyici
slash kardeşimi bu özelliğinden ötürü taktir ediyorum
Çok güzel bir aileyle sahip ....Allah mutluluğunu daim etsin

Son düzenleme:
Slash'i eski rumuzu Raijin iken de çok cana yakın bulurdum. Bir de evini birlikte yaşadığı ponçiklere göre dizayn etmiş olması da takdir edilesi.

Kürdocat'in engellemişsin muhabbeti ise yaran forumsal diyaloglarına aday gösterilebilir.

Sırf bana yorum yapamak için üç üsttekine yorum yapmak nedir abi ? :D
Alttaki düzgün yorum yapmayacaksan çık konudan tam bir sayfadır yazıyorum biri çıkarda beni över diye psikolojimi bozdunuz ulenn!

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri