Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
süreyya ya canımsın

galiba gençlik ateşi falandı o zamanlar çok eğleniyorduk hakikatten

sende hep mutlu ol cnm balık burcum benim

Tanımıyom ama eskiden komik kişiymiş
Seviliyor galiba

Manitadan ayrılcam diyordu bugün, naptı acaba
Yaren buldun bunuyorsun yareeen :d

Forumum en tatlis kizlarindan olabilir. Severek takip ediyorum yorumlarini gorunce okumadan gecmiyorum..

Canım nef... Naif ve hoş bir bayan olmasının yanı sıra güzel de bir anne seviyorum çokça herşey gönlünce olsun canım benim kocaman öpücük<3

çocukların son isteği bu labubu denen oyuncak mı istanbulda her köşede vardı bizimde şirketteki bir ablamız tembihledi irem mutlaka görünce al kız istiyor diye... neymiş bu oyuncak neye inanacağımı şaşırdım 200 tiel mi 600 tiel mi 1500 tiel mi hangisinden almam lazım Nef :d
tanımıyorum ama sıla profilinden olsa gerek maskülen ve ağır başlı biriymiş gibi hissettiriyor bana

Çok ferah bir evin yasayani gibi ayni zamanda perdeleri bazen simsiyah yapıp o evi karanliga gömüyor

Benim gibi bi kardeşi olsun istermiş…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
çocukların son isteği bu labubu denen oyuncak mı istanbulda her köşede vardı bizimde şirketteki bir ablamız tembihledi irem mutlaka görünce al kız istiyor diye... neymiş bu oyuncak neye inanacağımı şaşırdım 200 tiel mi 600 tiel mi 1500 tiel mi hangisinden almam lazım Nef :d
tanımıyorum ama sıla profilinden olsa gerek maskülen ve ağır başlı biriymiş gibi hissettiriyor bana

evet çok yaygın her kösede görmende doğal, e hafta sonu eminönündeymişsiniz sevgilim de varmiş hatta buluşmussunuz alsaydın keşke, bütceni bilemeyeceğim artık kafana göre takıl .p

slashcım her daim centilmen

Geri