Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
efsane geri döndü
TRde sağa sola saçtın euroları şimdi yoğurt ekmek yiyosundur

bunun derdide birbaska
yogurdun cok saglikli oldugunun farkinda bile deyil

kıymetli biri
bazen kızdırmak geliyor içimden ama sonra beni boğmak istediği hissine kapılıyorum ve sessizce uzaklaşıyorum oracıktan :d

• Kahkaha
Tepkiler: W
Budapeşte’de gittiğimiz kafenin sahibi olan kızları rakı fotoğrafıyla kafalamıştı kral. İndirim yaparlar sandık ama işe yaramadı… yanlış kafalamış… sjsjjsjs

Budapeşte’de gittiğimiz kafenin sahibi olan kızları rakı fotoğrafıyla kafalamıştı kral. İndirim yaparlar sandık ama işe yaramadı… yanlış kafalamış… sjsjjsjs

budapeştede bir fotoğrafım vardı hanginiz çekmiştiniz karakolda form dolduruyordum ters kelepçeliymişim gibi bir havası vardı :d
olum ya o değilde cidden feci özledim ya o günleri.

@Leviathan brocum sende prag budapeşte fotileri duruyor mu?

cengo candır bitanedir

araya gireyim de iki oğlanı da yorumlayayım hangisine denk gelirse
Slash : her şeyiyle mizah adam derken , seni saygıyla ve sabırla dinleyen yaklaşımından etkilenmemek elde değil. Yaşasın rocknroll
Heisenberg : İbo için her zaman çok düşüncelidir derim bu hiçbir zaman da değişmeyecek...

Hiç hatırlamıyorum lan

the newyork cafeden dönüyorduk yağmurlu bir hava vardı ışıklardan karşıya geçerken bir çanta bulduk
sonra onu alıp karakola götürdük dördümüzü soktular ya bir odaya sonra ben pasaportu verdim bi form falan doldurttular bana :d
nassıl hatırlamazsın olummmm :D

Moto fotolarına imrendiğim ablamız. Safe ride

@Heisenberg duruyor hepsi yavrum

brocum onları bir ara şey edelim ya paylaşım bendekilerin hepsini kaybettim ben yanlışlıkla :(

Geri