Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Kopyala yapıştır demedim biraz özgün olabilir misin lütfen.kjjhkvjv

Bazen çok dramatik bazen ise çook umursamaz bir kadin

iboyu uzaktan gören muhtemelen egoist, burnu havada biri olarak görebilir... ama her insan gibi içini kimsenin bilemediği bir naiflik var
ince düşüncelidir ve naziktir de ... bir kadına bir hayvana bir başka insan kaba davrandığını asla göremezsiniz. Fikir ayrılığını bile nazikçe dile getirebilir

dünyanın en ponçik 3 insanını sırala deseler ilk üçe kafadan yazacağım ilk insanlardan biri
kaç yıldır tanırız birbirimizi unuttum ben müqqo bir insandır
onu tanımışsanız şanslısınızdır tanımamış iseniz hayatınızda bir noktada eksik birşeyler var demektir.
ara ara dertleşmelerimizde bana gösterdiği desteği ve motive edici konuşmalarını ayrıca çok seviyorum

sanal ortamda tanıdığım hemcinslerimden bende yeri ayrı olan insanlar arasındadır çok sıkı fıkı olmasak da .. ahde vefalı ruh haline karakterine ayrıca çok saygı duyuyorum endere ..

Sanki bu evrende değil de kendi oluşturduğu evrende yaşıyor ve manevi gerçekliği vird edinmiş bir insan mutlu olur her daim umarım

Oooo yine uzun uzun övüşülmüş bakıyorum da... sıra bana gelince "iyi biri kendi halinde" derseniz açıcam ağzımı yumucam gözümü.... diss atayım bari...
serçe sakinleşmiş, bu hali daha güzel ve nezih...kötü şeyler yaşamış olsak bile ben BAZI insanlara kin tutmam. Serçe'de benim gibi her şey ağzında, kalbinde bir şey yok. Ama kalbinde pislik olanlar bizden uzak dursun....

• Alkış
Tepkiler: ne
Araya girmesen olmuyo DUHAN :D
DUHAN da hasta, kürt kedisi de hasta arkadaşlar noluyo teker teker dökülüyorsunuz?

Kürt Kedisi Haşhaşlı revani çektirdi canımı sabah sabah..
Hastaydı umarım biraz olsun iyileşmiştir :*

Forumun en değerlisi benim için. Arkadaşlığına sadık, efendi ve saygılı. Bu sene hayırlısıyla atandı mı tamamdır. :)

Geri