Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Bu konuya ilk kez yazıyormuşum açıldığından beri:d yosun’un sevdiklerine karşı aşırı korumacı bir yönü var, bu sene ben de bununla tanıştım. Özgüveni yüksek yani hani yaş üzerinden filan oynayıp bozabileceğinizi düşünüyorsanız, o bu anlamda bozulacak son kişilerden biri, o kadar kırılgan bir özgüveni yok :d Ama antipatik bulunması kolay biri, sebebini de anlıyorum. Kadın yaşamından mutlu, bunun verdiği de bir tavır biçimi var. Bu biraz antipatik geliyor insanlara, rolleniyor sanılıyor. Aynı tavır Thalassa’da da var misal. Burada niye rollensin ki insanlar jfjd Kimiz ki biz forum üyeleri olarak birbirimiz için, forum geneli birbiri için özünde “hiç kimse”:d
Biraz uzun yazdım ama son zamanlarda yosun için yazılanlara çok şaşırıyorum, benim de çok uzak bulduğum zamanlar oldu Yosun’u. Eleştirdiğim de. Sınırları aşmamak lazım, klavye insana çok saçma bir cesaret veriyor. Er meydanı mı len burası jdjd Saçma sapan meseleler. Ay neyse çok kişisel biçimde eleştirileri yersiz buluyorum sadece forum yöneticilerinden biri diye. Günah keçisi bu kız ya jdjd Yetkililerin tamamına yapılıyor ama yosun’a daha saçma bir biçimde. Neyse sevdiklerine karşı aşırı korumacı tavrı anna ile benzeşiyor. İyi dost olur bu kızdan, aklınızda olsun jdjd

Avatarı mı değiştirmiş ? Yine olmamış daha iyi bir performan bekliyorum kendisinden

Geri