Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
ayy ayy ayy..... büyümüş de akıllar, fikirler veriyor; gözlerim yaşardı..... resmen gözümün önünde kocaman bir adam oldu.fgjfdg yakıştı ama, he..... sevdim bu hallerini. yine de her ihtimale karşı anlaşmamız devam etmeli...... ölümlü dünya….......

Gülmeyi seven neşeli şakacı bi arkadaşımız foruma renk katıyor

Beni İstanbul'dan gelip, Ankara'dan alıp İstanbul Kartal'a götürecek adam gibi adam....

şaka bir yana, her şey için teşekkür ederim kardeşim... yengeyle saatlerce beni dinleyip bana akıl verdiğiniz için... canımsınız.. duygusal bir topum şu an... @Slash

@Arda güven bana, her şey güzel olacak...

Beni İstanbul'dan gelip, Ankara'dan alıp İstanbul Kartal'a götürecek adam gibi adam....

şaka bir yana, her şey için teşekkür ederim kardeşim... yengeyle saatlerce beni dinleyip bana akıl verdiğiniz için... canımsınız.. duygusal bir topum şu an...
Eski ben olsam yapmayacak adam da değildim bu arada hahsjshshdhjs

Ne zaman ihtiyacın olursa camı kır yiğidim. Dörtlü date işini de eyleme dökelim bence artık. Sence de bence?

Eski ben olsam yapmayacak adam da değildim bu arada hahsjshshdhjs

Ne zaman ihtiyacın olursa camı kır yiğidim. Dörtlü date işini de eyleme dökelim bence artık. Sence de bence?
Bence de sence kardeşim... geç bile kaldık... @Stockholm Sendromu da gelsin yazık.....

Bence de sence kardeşim... geç bile kaldık... @Stockholm Sendromu da gelsin yazık.....
Ona her zaman kapım açık benim. Davete lüzum yok gelmek isterse geliyorum der ve gelir.

(oyun kuralları gereği) Duhan hep derinlerinde bi minnak ponçik barındıran fekat yüzeyinde bi takım sinir stres bulunduran insan tanesi.

Alfikomuzun tedavi sürecinde hep yanımızdaydı. Sayesinde çok şey öğrendik. İyi ki var. Gönlünce olsun her şey :bahar: :emoji_pray:

Abim var zaten fakat kardeşim de olsa çok severdim üf sen herşeyi çok biliyorsun zaten )

Usteki uyeye ozel mesaj attin mi konusu adam.

Geri