Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
Tepesi kime atarsa atsın hıncını forumdan çıkarıyor kjkhkghgbxbbb

Yok be esasen severim bana bir zarari yok kizcagazin ayrica nede olsa topragim sayilir. Ayrica konulari ilgimi cekiyor. Kendisi ile anlasamiyor olmam farkli bir durum. Satasmak amacli konularina yazmiyorum yani. Bazi konulari ilgimi cekiyor. Konuya yorum yapiyorum. Tamam tamam söz bir daha konusu harici yorum yapmayacagim asfkj

• Alkış
Tepkiler: W
Ölesiye kavga etmek istiyorum onunla ben her dalaşa hazirlandigimda espiri ile karşılık veriyor hoş espiri mi yoksa alay mı ediyor onu da pek anlamıyorum da neyse kjkjk bir "annem" deyişi var o an bitiyor her şey:D

Son düzenleme:
Ne etliye sütlüye karışır ne de kimseyle iletişim halinde gördüm. Yazıp çizip gidiyor. Milliyetçi

Merhabalarrrr
Kışın insanlar 4 duvara tıkılınca birbirlerine sarıyor ondan yazın ne güzel pozitif( doğa oksijen deniz kum güneş…)
Sesi güzel olan bu üyeden bir şarkı mırıldanması gelir mi ki ?
Ek olarak kavurma yemiş mi?
etleri doğrayıp dolaba atmış mı?
ve sabah kahvaltıda kavurma yemiş mi?Xdxdxd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Estetik diye tutturmuş son günlerde sanki ihtiyacı varmış gibi.
Anasının yerinde olsam döverim jfkdj

Hakli bence guzel kizlara estetik yasaklansin .p zeyna hanimi cesaretli buluyorum, cunki burada yillardir varim ama sadece 10 sene belki daha fazladir iletisim kurdugum insanlarla bulusabilirim diye dusunuyorum o da 5 parmagi gecmez. Ya cok fazla duvar ormusum ya da ne bilim yeterince guvenmiyorum galiba insanlara.

Bayramın kutlu olsun nilü <3
Çok beğeniyorum karakterini. Güzel bir insan her yönüyle.

• Öpücük
Tepkiler: W
Geri