Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
Kahveyi sevmek ve kova burcu olmak gibi ortak özelliklerimiz dışında çok sakin pozitif birisi.

2014-2016 yılları arasında grifikir ile birlikte forumun en eğlenceli ikilisiydiler. Hatırladığım kadarıyla evlendi, çoluk çocuğa karıştı ve duruldu :)

Duruldu çok kaba bi kelime bence ya
Eğlenceli olmak kötü bir şeymiş gibi
Neyse
Lawyer den hep çok ciddi vibe akıyorum hani gülerken bile ciddi
Espiri yaparken ciddi vsvs
Eskiden eğlenceliymiş de sonradan durulmuş vibe ı

Yarch kankim. Tam bir ekonomi uzmanı, anawlist, ve broker.

Geçen sene 8k dolandırıldı. Şu an 7.5k ödüllü okey turnuvasındaki ödüle göz dikti, kim kazanırsa kazansın ödüle talip. Zararını amorti edecek.

Adam Smith, Karl Marx, Nurettin Nebati … Gelin de ekonomi yönetimi görün.

Leavemealone ; Eskiden ingilizce bilmezdik, Gta Vice City de lea ve me alo ne derdik. Yillar geçti öğrendik ingilizceyi Liv mi elon demiyoruz yine de. Bu kalıp lea ve me alo ne şeklinde oturdu dilime. Nickini her gördüğümde de böyle telafuz ediyorum.

Darısı başına
Cumhurbaşkanı bile senden daha mutlu fjkfjf
Bu ne ciddiyet ayol jdjdjd

Durgun bu aralar

Levo deyin demiş levo neşeli şakacı eglenceli bi arkadaşa benziyor yorumları tebessüm ettiriyor

Az once gulmustum oysa kiiii ,

( Gidip geri alayım )

Güçlü ve başı dik bir kadın, bir yay burcuna göre biraz sert görünümlü ama özünde eğlencli de. Bir dedikodu yüzünden biraz ayrı düşmüştük ama buzları erittik. Hep gelsin.

osi görüşemiyoruz ama çok severimmm selimi öp yerime. Kaynananla alakalı yazmıyorsun artık… jfjfjjf

Severim şoklamayı insanları ,p

(Salak insanlar yuzunden oluyor oyle ara ara )

Leavmealaone yazmistim sana da yakisti ,p ne cok dedikodu donmus bu forumda ya )

Sevdikleri için.
Uzaktan uzaktan konu aralarında takılması keyifli üye.

Geri