Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
bir bakıyorum, övüyor; bir bakıyorum, yeriyor. hakkımda ne düşüneceğine karar veremiyor herhalde. karar vermeli artık: dünyanın 8. harikası mıyım, yoksa gidilmemesi gereken bir şehir miyim?kldfjg

edit : arada kopukluklar olsa da 10 senedir bir aradayız. ve 10 yıldır bir ortamda ilk defa nilü’yü sevmeyen birini görüyorum mesela.dfjf onun da dediği gibi, artık akrabalığı geçtik; birbirimizi çok iyi tanıyoruz. ılımlı, komik, yardımsever… sıfır ego.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Stock Çorum gibi benim için. Hiç gitmedim, nerede olduğunu bile bilmem ama sanki orada yaşıyormuşum gibi.
Hadi buyur bakalım.

Eski nickini bilmediğim için herhangi bir yorumda bulunamıyorum maalesef. Alışana kadar imzanıza falan yazın eski nickleri pls.

Ayni dertten muzdarip oldugumuzu farkettim simdi.
Kim kimdir karıştiriyoruz nikler degisince ,s
Bazı bazı ciddi , bazı bazı komik oluyor kendisi.

İki konusu var farklı paylaşımlar yapıyor, çok beğeniyorum.

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Keşke bir gün birisiyle kavga ettiğini görsem de o haline şahit olsam. Bu kadar saygınlığın arkasında ne var görmek isterim :))

Yine kaydırma yaşadık beni es geçin :D

Keşke bir gün birisiyle kavga ettiğini görsem de o haline şahit olsam. Bu kadar saygınlığın arkasında ne var görmek isterim :))

Yine kaydırma yaşadık beni es geçin :D
Ettim be ya!
Kavga ettiğim kişi şu an buralarda yok ama beni çok sevdiğini bin kez ima etti. (Son detay çok önemli.dd)

Çok eskimişiz be Anu...

• Üzgün
Tepkiler: Anu
Damatlık giyeceksin kardeşim. Formuna dikkat biraz.

Kanka Allah seni inandırsın çok yoğunum…. Yemek yemeye bile zor vakit buluyorum saat 9 olmadan sızdığım zamanlar oluyor… arayacağım seni aklımdasın -aramadı-

Geri