Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Soyle hayal ediyorum, pinterest piknigi gibi bir piknik masasi kurmusuz kirmizili ortulu, kekli uzumlu cikolatali, ( benim sandalyem ayri sirttan desktekli, bu ayrintiyi ne yaparsan yap ) neyse forum kizlari hep bir arada, Ahura hanim hepimizi halay cekmek icin zorbaliyor.... Suan boyle dusundum yarim baska dusunurum....

Yaa canım benim onu çok seviyorum ve bazen öyle yorumlarda bulunuyor ki sanki Real kankim kjkhkh nokta atışları beni benden alıyor kjkhkhkgjb

Napiyon kaynanasi guzel adam.... Severim kendisini. Aklima hep sey geliyor. Bir gun yine vatan kurtariliyor forumda siyaset konusu, herkes birbirine girmis. Leaveme girdi konuya ve RECEEEEEP TAAYYYYYIIIIP ERDOGAAAAN yazdi. Orada cayimi puskurtmustum :D

W hanım çok doğal bir komik kjkjkh birseyleri eleştirirken bile ahaha

Ne kelimelik oynardık eskiden fjfjjf
Çok severim usman agayı
Selim nabıyo

Zaten foruma yeni kan lazim biktim ayni nickleri gormekten.... Selooo gel cocuumm

Mukemmel bir insan , boylesine az rastlanir. Muhammed'den sonra gordugum en emin kisi.
W-ül emin.

• Yalancı
Tepkiler: W
Birbirimizi sevmedigimize dair bir gercek var.... Ortak bir sevdicegimiz var sadece...
Ne kadar alingan oldu bu forum yav.
Okey uslubumdan oturu bir cok insan beni sevmez haklaridirda. Ama sevmesem sevmiyorum derim. Seninle bir kavgamiz yada kisisel husumetimiz olmadi. Sevmiyorum dedigim seylerde fikirler ve post'lara ithafendir. Sonucta kimse kimseyi real olarak tanimiyor. Oyle bir sey dusunursen kizarim. Sevmedigim seyler konulara yaptigin yorumlardir en fazla. Alla alla durust insan dememe kiziyor yav kiz!

Orijinal yorumları var okumadı keyifli
Keşke valo da sevse kdödldldldl

Kendisine duygularım biraz karışık bazen seviyorum bazen kızıyorum ama hiç bir zaman sevmediklerim arasında olmamıştır kendisi değişik bir insan orası kesin Allah yolunu bahtını açık etsin:D

Aynı yörenin insanı olmamız sebebiyle bir çok ortak düşünceye sahip olabildiğimizi inanıyorum. Sevdiklerine aşırı düşkün ve sahiplenici. Bir gün vana gidersem kahvaltısı önerisi alırım artık :)

Geri