Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Sezenin kedisi geliyor aklıma hala :(
Severim pandişkoyu da

@Dilsiz Uşak valla ya ben anlamiom hergun postlarim editleniyor. Surekli yakin markajdayim , yonetim hep ensemde.

O avatarı yanlış anlayalım diye mi koydun yoksa ben mi art niyetliyim……..

O avatarı yanlış anlayalım diye mi koydun yoksa ben mi art niyetliyim……..
Arkadasimin kedisi ya. Yastiklar icinde saklanmayi ve uyumayi seviyor. Ufak ya buranin avatarlari belki ondan goremiyorsunuz. Ne goruyorsunuz bilmiyorum ama biraz yaklasinca kedi oldugu anlasiliyor. Keske eski buyuk avatarli forumlara geri donebilsek. Herkes ne guzel buyuk buyuk avatar kullanir. Boylelikle gozumuzu kisip avatari gormek icin ugrasmazdik.

Ulan bildigin gic iste. Gic. Tovbe tovbe
Az kalsin sadeyi etiketleyip yuva bozuyordum gokhannnn
Yav kedi kedi! Lanet olasi ekrani buyutup bakarmisin! Yastik arasinda uyuyan kedi. Senin icin fesat!
Kediler anneden erken ayrilinca ya battaniye emer yada boyle yerlerde uyurlar. Bu bilindik bir sendrom bebekliklerinden.
Picsart_25-04-29_21-34-34-783.jpg

Ben gördüm kediyi. yanlış anlayalım diye koymuş sandım, günahını almışım… açıklamadan sonra sen niye yükseldin sezenişko sknfksl

Ben gördüm kediyi. yanlış anlayalım diye koymuş sandım, günahını almışım… açıklamadan sonra sen niye yükseldin sezenişko sknfksl
sıkma canını günah falan aldığın yok bu adamın ciğerini biliyorum hem onun günahı ona yeter sen almazsın derd etme fksjdnd

edit:aze yorumlayalım da bize kızmasın sonra.sever sayarız kendisini.

• Ups
Tepkiler: Aze
Rapleriyle forumda değişik bir aura yakaladı. Üşenmiyor da. Ben üşenir uğraşmazdım fjkslks

Geri