Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben gurbetçileri sevmiyorum demem asla aksine çok sevdiğim birisi var gurbette sadece trye gelip burayi ve insanini begenmeyince özünü inkar edenlerden oluyorlar hoş değil bu
"Hoş geldin Maraton16" beyi aramiza katarak büyük bir sükse yaptı...
Şeytan tüyü hanım forumda bir psikolok Dr eksik varsa tanıdığınız çağırabilirsiniz.
Benim Zeynep diye psikolok Dr arkadaşım var ama sevgilisinden ayrildj aşk acısı çekiyor yoksa onu cagirirdim.
Çok şey paylasiyorum siz gormuyorsunuz.
Kahve makinesi bozuk paylaştım dün anlikta resim paylaştım.
Döngüsel hanım kendine özerk bir cumhuriyet kurmuş ve o cumhuriyetin tek kurucusu ve tek üyesi . ..
Çok saçma bir şeye gönderme yaptığım için o yorumu yazmıştım oysa.: )))))
Eğlenceli gibi duruyor. (En azından hakkında fikir sahibi olmaya başladım, eskiden hiçbir şey gelmezdi aklıma nickini görünce. - Kendimi tebrik ettim.dd-)