Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
İyi niyetle müzik yaptığını düşünüyorum. Uzun süredir eleştirdiğim şekilde geliştirdi kendisini. Veya bunu söylemek için çok erken. Parçalarına daha özen göstermesi gerekiyordu. Hala da öyle. Onun haricinde karakteri hakkında herhangi bir yorumum yok.

Eruyu ılımlı, uyumlu, kırıcılıktan uzak, üslubunu bozmayan biri olarak kafamda oluşturdum… Fal da bakıyormuş… bi gün kapısını çalabilirim….

Tam kafamda bi yer edinemedi karakteri,bazen terazisinin sastigini dusunuyorum, bazen en hakli onun oldugunu dusunuyorum, bazen fazla kendini olaylara gereksiz kaptirdigini, bazen komik, bazen duzene bas kaldiran, bazen de duzenin ta kendisi.

Geçen bi fotoğraf paylaşmıştı evine, düzenine bayıldım.
Tarz sahibi bi kadın.

Zeyna hanim sendin degil mi yeni tasinan ? Ve gittigin yere komsuna hemen adapte olan ? Ay sendin bence degilsen de caktirma. Iste o olay bende yok. Yeni insanlar, yeni muhabbetler, yeni ortamlar istemiyorum tamamen kapaliyim bu yuzden dogdugum mahalledeyim hala. Sizin gibi olmak isterdim.

Ya mükemmel bir insan. Çizgisi hiç değişmedi. Değişmesin de hep böyle orijinal kalsın

Kıvırcık olduğuna dair rivayetler var. Kıvırcık ise şayet kendisine daha az bulaşacağım bundan sonra…

Dunyanin en guzel memleketinde dogmus, ne kadar sansli oldugunun farkinda mi acaba ?

Ev tasarımındaki sadeliği beğendim. Evlatlık alıyor musunuz?

• sarılma
Tepkiler: W
Futbol yorumuna da denk geldik… W Hanımcım mini mini birler çalışkan ikiler kimliğinden mahallemizin bıçkın ablasına dönüştü gibi bi izlenim uyandırdı bende. Ağzı mağzı da bozuldu zaten… Bu hali de çok sıcak. Hala beni evlatlık alacağı günü bekliyorum. Silivri değil Türkiye komple çok soğuk… şaka!

Edit: Yauv karşim bi araya girmeyin beeğğ… Bak bak bu da evlatlık olmak istemiş. ÖNCE BEN GELDİM

''araya girmeyin" diyo.kdgjdfg adam senden 4 dakika önce yazmış yorumu. sen biraz geç kalmış olabilir misin, cengom?....... canımın içi, güzel kalpli dostum, çerkes tavuğum... her şeyin en güzelini, en iyisini hak ediyorsun. umarım hep elde edersin<3

''araya girmeyin" diyo.kdgjdfg adam senden 4 dakika önce yazmış yorumu. sen biraz geç kalmış olabilir misin, cengom?....... canımın içi, güzel kalpli dostum, çerkes tavuğum... her şeyin en güzelini, en iyisini hak ediyorsun. umarım hep elde edersin<3
Ben yazarken müşteri geldi. Ne bileyim bir anda kaynak yiyeceğimi? :(
Çerkes tavuğu mu..? BAKIN DA İLTİFAT GÖRÜN HEEEYY GİDİ… Nsbsjjs canım insan.
Bendeki değerini net olarak anlatabileceğim tek bir kelamım yok. Benim için yaptığın, ettiğin her şeye ve sarfettiğin her yapıcı ama sivri kelimeye o kadar minnettarım ki. Bunu fiilen sana gösteremediğimi de biliyorum ancak beni küçük yaramaz kardeşin gibi gör işte. Melekler yüreğinden öpsün canım kadın

Geri