Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Kendi halinde zararsız nasıl bir yorumlama
Onurcan: kendi halinde zararsız

Dün gönderdiği 9484883 peşpeşe mesajdan ve yaptığı aramadan sonra “noldu lan bi şey mi oldu acaba tövbe est. kesin ifşam çıktı yaaa” diye döndüğüm, “kamki sende vıttırızırt var mıydı?” diye sorması ve benim “bu muydu cidden?” şeklinde cevap vermemle noktalanan saçma bi dialog yaşadığım minnak pembik üye…

yeşil renkle özdeşleştiriyorum w hanımcımı, doğal mı doğal

özlem hanım özlem hanııım, kesin börek açmayı da biliyordur... kuzu gibi takılan üyelerden, kavgası gürültüsü yok. :f hamaratlığıyla tanınıyor artık, bize bir sofra kursa da forumca deneyimlesek...
neşesi eksik olmasın:*

Benim dışında sevmediği birileri daha varmış.
Aferin; vizyon kazanmış

Küçük dağları ben yarattım modunda, herkese olumsuz yorum yapmaya kalp kırmaya pek meyilli bi arkadaş.

senden önce de sevmediğim birileri vardı nyc. vizyonumu belirleyecek olan sen değilsin, yorumların haddini aşmasın.

Nyc : Hakkında olumsuz yorum yapılmasına da tahammülü yok jdkdjds
Gözleme fırsatım olmadan önce olumlu yorum yaptığımda sarılıp geçmişti oysa jdkdj

Melis : Canım canımmm, iyi ki var kuşum. Çok seviyorum <3

Vizyonunu belirlemiyorum; vizyonunu görüyorum. Melis

Zeyna neye tahammül edemiyorum tam olarak, Türkçe özrün mu var? Herkes derken 2-3 kişiye olumsuz yorum yapmışımdır. Histerik olduğun kadar sanrısalsın

Hani bu konu üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusu ya, sana yazdığıma direkt karşılık vermiş olman mesela tahammülsüzlüğünün bi belirtisi. Kimse sen gibi değil farkındaysan, olumsuz yorumda alsa oyunu bozmadan üstteki üye hakkında yorumunu yapıp çekip gidiyor. Sen ise ne zaman denk gelsem sana yapılan olumsuz yorumlara cevap verme, bi sorun çıkarma peşindesin.

Herkese saldırıyor tarzinda bir şey "attın " ben de ona cevap verdim.
Burada her türlü eleştiriye en açık insanlardan biriyim.
Sadece sen rahatsızsın yani öyle gözüküyor.

Geri