Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Orijinal karakterlerden. Hoşuma gidiyor yazdıklarını okumak. Alalh başımızdan eksik etmesin

bazen komik ve eğlenceli buluyorum, bazen ise sinir bozucu. bilemiyorum... bugün de herkesten nefret ettiğim bir gün glb.dlfkjd -eru-

edit: aslında editlememe gerek yoktu; murat için de aynı yorumu yapabilirdim.fldkf uzun zamandır aynı ortamdayız, art niyetli olmadığını bildiğim ama bazen sivrileşen bir dili var. yine de anlaşması kolay biri çünkü dinlemeyi biliyor.

Mülayim şekilde takılıyor,etliye sütlüye karıştığı yok.Olması gerektiği gibi,hakkında hayırlısı.

Unu eledim eleği astım o yüzdendir ödldşdş

Varlığı ve yorumlarıyla renk katıyor.

Hoşsohbet biri. Kanım çabuk ısındı. Bu sıralar çok sık hasta oluyor dikkat etmeli.

sayabilirim sadece... diğerleri yok çünkü tanımıyorum. ama hep tanıyormuş hissi yaşıyorum onu görünce. bir var bir yok, sessiz biri. -doubt

büyücü... sana son zamanlarda çok yorum yapıyorum, artık yorumlarımı biliyorsundur jbbjb kızgın suratlarıma alıştı, daha fazlasını hakediyor... yani sopalık...

Stock ve angie seviyorsa kayda değer biri olduğu içindir. Forumda özellikle angie ile ikili diyaloglarına gülüyorum. Forumda sevilen biri. Duygusal olduğu çok bariz. En fazla bunu diyebilirim.

Pofidik bir kalbi var fakat yukarıdaki yaklaşımına katılmıyorum; şüpheciliği elden bırakmamak gerek.

patavatsız biri. değişik de bir karaktere sahip. canının istediğini görüp canının istemediğini görmüyor.
normal şartlarda yorum yapacağım biri değil çünkü sevmediğim ya da saymadığım insanları görmezden gelirim. herkes kaos sevecek değil neticede. ama o buna değer :)))

Tanışmıştık. Sohbetini sevdim. Bir süredir görünmüyordu, yeniden görmek iyi oluyor.

Geri