Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Bu aralar biraz durgunlaştı sanki iyidir umarım

Beni çok şaşırtan üyemiz. Anlaşabileceğimizi hiç zannetmiyordum ama sohbetini çok güzelmiş. Aklı başında biri.

Aynı nicki WoW'da da görmüştüm, acaba dedim. Herhangi bir aksiyonunu görmedim, kendi halinde takılıp gidiyor sanırım.

Bu kadar yoğun çalışmazdan evvel bilgisayar oyunlarında iyiydi. Beraber lol atmışlığımız bile var.

Ama sonra yaşlandı. Ve kelleşti…

Nickimi sarıdan kırmızıya geçişli yapacağım.

Lare : Hem neşeli hem güzel hem kıpır kıpır böyle daim olsun. Duhana sabredebiliyor oluşu da alim kişiliğini gösteriyor bizlere…

Ben eskiden daha enerjiktim 7 senedir bu otelde yaşlandım dfghjkllşş
Harun bey arkadaşları şanslı hem samimi hem de adaletli

duygularını uçlarda yaşıyor gibi hissediyorum. birden parlayıp birden sönebiliyor. hızlı reaksiyonlar alıp sonra üzülüyor gibi. bilemiyorum, aldığım elektrik o. güzel ve sıcakkanlı biri, bunun yanında renk katıyor buraya.

arkhe..... değişik biri. bazen bir bakıyorum, beni seviyor gibi; bazen bir bakıyorum, hiiiiç. bence onun da ani ve değişken ruh halleri var.

Fotoyu görmedim ama double maşallah bırakmaya geldim.

Sabahın köründe bir insan neden wok tava alma isteği duyar? Evleniyo bence çeyiz yapmaya basladı. Hayırlı olsun…

O da benim gibi klasikleri seviyor. Paylaştığı şarkıları takip ediyorum. Haricinde bir tanışıklığımız veya hakkında düşüncem yok.

Geri