Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
İçindeki hayat ışığını ne idüğü belirsizler için söndürme. Hep neşeli ol. Hep mutlu ol. Sen hak ediyorsun :)(angie)

Forumda angie ile muhabbetini görünce tebessüm etmemek elde değil. Birbirlerine hem trip atıp hem de iltifat beklemeleri aşırı komik oluyor :)) (melis)

Geçen yorumunda “herkes beni yobaz olarak görüyordur” demiş ama ben hiç kimsenin öyle düşündüğünü düşünmüyorum ama beyefendiliği hususunda herkes hemfikir. Ilımlı, uyumlu da biri gibi. Denk geldikçe yorumlarını okuyorum

İyi huylu, sakin, seveceen. Adını bile bilmem ama ben çok sevdim. Bal gibi hatun <3 öpücük atıyor arada mutlu oluyorum hdsjjfjd

Bu ara sessiz birşeyler karıştırmıyor umarım karıştırıyorsa kafasını kırarım skcjhf

Kayıp mı bu aralar denk mi gelemiyoruz
Konu açsa da eglensek

Korkma Arda bi halt yemiyorum hdkdj şirkette terfi aldım, eğitimlerim var o yüzden gündüz bakamıyorum pek ayrıca ramazan telaşı felan ondan hep yaaaaani yoksa ne halt karıştırcam ben....

Ahura eskiye nazaran daha ılımlı daha sakin son zamanlarda. Bana bugün öpücük atmış yanlışlıkla mı oldu kız jfkdj

Kırgınım ona hatta öfkeliydim de öfkem geçti:)
Ben onun için hiç art niyet beslemedim içim neyse dışım da onu yansıttı umarım onun içi dışı da birdir bana karşı

karısına şikayet edesim geliyo bazen jfjfj

sevgili angie,

44 binli mesajlara ulaştığın için seni enişten dileklerimle kutlar,
esenlikler dilerim.

saygılarımla.

scope

şeker kız lare artık benim için... çok pozitif, hatta negatiflikten hoşlanmayan, huzursuzluk oldu mu ortamdan uzaklaşmak isteyen biri.
fal bakıyormuş bir de... kapısını çalacağım bir gün, evde yokum demez inş öbjxj
buranın sıcak renklerinden oldu bence.

Meli tam bir anlaşacağım bir karakter egosu yok ve bir ortamda gereksiz konuşmayan birisi
gel hayatım ama ramazandan sonra kxkdkd

Kimse yoksa Melisi yorumlayabilir miyim? Kjk yorum çakışması olmas

Al işte kckxjxjxnxgxhzhzhz

sen yorumla yine de hadi....

adımın TDK'ya çıkma sebeplerinden biri de sensin biliyorsun değil mi? böjbjbj. beni deli ettiniz...
arada böyle bir sallıyor sağa sola... onun dışında ben kendisine çok gülüyorum. sempatik ve sakin halleri tadından yenmez.

ahahahahaha
güldüm
bence komik

Yeni renk yakıstı. Duygusal biri. Gsye rağmen seviyorum nfjfnf

Geri