Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Seveni de var,sevmeyeni de.Hakkında hayırlısı olsun.

Seveni de var,sevmeyeni de.Hakkında hayırlısı olsun

Rez.

bir bakıyorum, sefada; bir bakıyorum, belada. kajsjsj iş yerindekilere söylenmeleri çok komik oluyor. ayrıca, paylaşımcı taa nerelere neler gönderdi! ben de borçlu olanlardanım. havalar bir kendine gelsin de ödeşeceğiz.

Aha giydiriyor. Tırsmadım değil… djdkwkks
Edit. Utandırdı beni. Bu durumda bana da şunu söylemek düşer;
E H S E N İ B E E S T O C K

Bugün pek neşeli maşallah…
Sever sayarım. İyidir

Taktı neşeme.
Paylaşalım Angie, mutluluk paylaştıkça çoğalır.

Yönetici olduğunu şuan farkettim.
Kim olduğu konusunda toz tanesi kadar bilgim yok.

Yeni üye sanırım ya da nıck değiştirmiş tanıyamadım

Eski nicki bir nebze güzeldi

Herkes “Durgun,umarım iyidir” vs gibi olumsuz anlamlar yükleyerek konuşmuş ama bence tam tersi durum. Hala eski Tüy, yorumları, neşesi, sevdiği şeyler(soğuk baklava) / sevmediği şeyler (kuzu eti) vs. Her şey aynı sırf kavga etmiyor diye biri bunalımda mı demek bu? Hiç de bile. Dönemsel canı sıkkın olabilir denk gelmiştir ama. Bunun kavga etmeyen tarafı ile ilgisi yok bence.

Ezcümle ; Kendisinin daha iyi bir versiyonu sadece. Daha da hoş olmuş böyle. Daim olsun.

• sarılma
Tepkiler: ne
Forum için ciddi anlamda çalışan, bazen sınırları zorlayan ama bir o kadar da linçlenen başka kimse yoktur. Kara mizah anlayışıyla kimi zaman sert konuşsa da bazıları kendisini algılamadığı ve kendisine cevap veremeyeceğini düşündüğü için susuyor :))

şekilli şukullu olmuş, nasıl da parlıyor profili... eski parlaklığımı hatırlattı bana :d
bazen sinirsel anlamda yükselse de kendini frenlemeyi başarabiliyor. buradaki yöneticiliğiyle de hep adil olmaya özen gösteriyor.
bana da güven veren, samimiyetinden şüphe ettirmeyen, yerini ayrıcalıklı kılan biri harunabim. benim için gerçekten çok kıymetli.
başarılı, komik, yardımsever, düşünceli, iyi makarna yapan bir beyfendi :d hanımcılık önemli...
hep var olasın. bakalım kahvaltımız nerede olacak:3

yine yetişemedik...
lawyer; çok tanımıyorum, hakkında bir bilgiye sahip miyim onu da bilmiyorum... ama hiç olumsuz bir şey hissettirmiyor. kendisini herkese açmasa da sevenleri de çok. çok kibar, çok güzel bir duruşu var. zamanla daha da fikir edinirim diye düşünüyorum :f

2015ten beri forumlarda ve ben boyle tatli bir insani bu sene kesfediyorum. Bu da benim hatam olsun.

W kardeşim gibi seviyorum. Forum gibi ortamlarda bulunabilecek en düzgün insanlardan biri. İçinde fesatlık yoktur. Komik ve eğlenceli de. Kocası tarafından FB ile zorbalanıyor… Senin şikayet ettiklerini yaşamak için delirenler olabilir. Jfjfjfj

• Öpücük
Tepkiler: W
Geri