Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Nick konusundaki ters köşe takdir edilesi )

ReiS...
kahve arkadaşım. iyi kendini yakmadı geçenlerde, çok güzel sunumları var bence öyle hissettirdi.
bazen inanılmaz yükselse de çok merhametli. pamuk gibi bir kalbi var serçonun. ve birini gerçekten hayatına aldıysa da onun için yapamayacağı şey yoktur gibi geliyor.
hep diyorum ya, deli dolu... dolu deli :f

• sarılma
Tepkiler: ne
Eskisi gibi aktif değil. Efendi birisi. Bir aykırılığı gözüme çarpmadı.

sinir bozucu olduğu bir yanı gerçek, en son dövüşüyorduk. ama neyle unuttum ya :d
buralarda bir var bir yok. ama iyidir black, önyargılı olmasa çok daha iyi:3
turnuva olursa, hazır mısın yenilmeye...

Turnuvaya ne hacet? Eşini bul da yeneyim seni..
Melis, biraz uğursuz yanı var ama ekseriya iyi biri .d

sensin uğursuz bileko....
öf bi de eşsiz olduğumu fark ettim....

hayır çiçeğim ya, sen niye sinir bozucu olasın, black efendiye demiştim onu.
bu aralar pek hırçın, pek alıngan...
ama genelde hep uysal.
herkese çiçeğim demese çok daha iyi gerçi, hep sen mi trip atacaksın kadın jbjxjxj

Sesin güzelll :3
Duruşu olan biri

Sakin, sevilen, kendi halinde yorumları olan oldukça saygılı ve iyi biri. Yakınmışız bide tüm bildiklerim bu hdjdj

o da sakin ama eminim bazen çok hırçın çıkışları oluyordur :dd çok cana yakın, sevecen. merhameti yüksek. salaklığımızdan mı bilemiyorum ama insanlara bi kıyamıyoruz... benzer yanlarımız çok. bir de hamarat bi hamfendi:3 biz uzağız ama uzakları yakın edeceğimiz günler de gelir belki bir gün.

forumun muhtarı... forum hakkında da forumdakiler hakkında da destan yazacak kadar bilgi sahibi.
evlenmiş, barklanmış, bebeleri olmuş ne güzel. allah da mutlu etsin.
Bizimki muhtarlık değil melis :) Açık konuşalım. Örneğin forumda ali ile fatma kanka fatma sevgilisi ile olan muhabbeti ali ye anlatıyor. Ali de bunu gidiyor sevgilisine anlatıyor. Ama bilmiyor ki alİ nin sevgilisi ile ben çok samimiyim. Oda gelip bana anlatıyor.:D
İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

sever sayarız mutlu ol fenerbacenın talıscası

abi yazdığını anlamak için dört defa okudum
müge anlıda bile olaylar daha çabuk anlaşılıyo

Admin olunca bi sakinlikler, birtakım minnoşluklar nfjfnf
İlk ne zaman çıldıracak bakalım hdjdjdj

Geri