Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüzünün yarısını da olsa gördüm, hemen yazman gereken konuya yazar mısın evet gördüm diyeceğim....
yüz senedir aşinayız belki birbirimize ama bu kadar mesafemiz gerçekten şaşırtıcı.
yeniden aktif görmek güzel, diyaloglarını okumak bazen keyifli oluyor... rol yapmayı da seviyormuş...
Ayşe, forumda iyi niyetli ve kalbi temiz nadir kişilerden. Forumu eğlence amaçlı kullanması kafasını dağıtmasına vesile olsa da çok aşırı duygusal, kafasına yine de çok takıyor bir çok şeyi
Kim pek aktif değil bu aralar
Saygılı bir arkadaşımız iyi olsun hep …Kim içindi
iki satır yazalım dedik araya iki kişi girmiş kjkjk
enci aşırı Fenerli aşırı duygusal…
Lawyer öyle çok yazmasa da ara sıra yorumlarına denk geliyorum ve yazdıklarını çok samimi buluyorum yönetimde de daha aktif olmalı
Saygılı bir bey kültürlü de aynı zamanda
Sevgiler…
Sen nerdesin ya. Denk gelemiyoruz sanki hiç....
Asi kadın.... özlendin.... Forumdaki delilerden... Ama sevilenlerden....
Bi durgun musun bana mı öyle geldi... Dm açık.... -ahura-
abi kaç kişi girdi yaaaa kaççç kişisiniz shkfjdsldks
Selam melis... Forumdaki aktifliği ile farklı bir renk getirdi buralara...
Nevi şahsına münhasır kişilerden...
Benim dengesiz dengeme bile alıştı. Ben mesela seni mi çekeceğim der, küfrü basardım. Peygamber sabrı var. Çok seviyorum. Hep mutlu olsunnn <3
Kızdırmayı çok seviyorum. Bazen bilerek yaparım. Kgjfj