Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
tahir efendi bana kelp demiş
iltifatı bu sözde zahirdir,
maliki mezhebim benim zira,
itikadımca kelp tahirdir.

Senin yerine kendime cevap verdim. Konu kilit.

Ayşe forumda benim için çok değerli biri. Bazen birilerine çıkışları oluyor sinirli haline bile gülüyorum. Neşen daim olsun be :))

Edit;
Forumda idarecilik vasfını en iyi şekilde yerine getirenlerden. Ben hep derim meslekten dolayı insanlar bazen kendisi gibi olamıyor ama bazı insanlarda idarecilik vasfı cuk oturuyor. Yönetici olmakla idareci olmak arasındaki farkı gösteren biri. Bol vekaletli yılları olsun :)

Stock ile çok dengeleyici buluyorum kendisini.
Toprak ve Su gibi.
Çok farklılar ama çok da ihtiyaclilar

daha önce pek sevdigim biri icinde benzer şeyleri yazmıştım. sosyal medya, hayatımıza hiç bizzat tanışmadan çok sevdiğimiz insanlar, dostlar kazandırdığı için de bizi kendisine bağlıyor diye. benim için ve pek çok başka insan içinde öyle insanlardan biri hha. bol huzur ve hep barış dilerim (hosgeldinharunbege)

baro toplantısı mı var? avukatlar ardı ardına. lawyer ile ilk forum zamanlarımda etkileşim kurmuştuk. sonra o epey bir ara verdi, ben gittim, o gelmiş yeniden. selam ederim.(lawyer icin)

nyc özünde iyidir, pek etliye sütlüye karışmazdı. daha öncede söyledim gizem yaratmayı seviyor diye, bir çeşit haz o da ne diyelim.

bütün forumu yorumlatmazsınız inş.

Çook eski bir fotoğrafını hatırlıyorum. Ama fotoğraf cafe de mi çekilmişti kahvehane gibi bir yerde mi? hatırlamıyorum.

Geri