Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Her cümlede tüm harfleri kullanıp, hakkını veriyor sanki.
ne hoş. :emoji_unamused:

Kızıl saçları badem gözleri ve dolgun dudakları ile cezbetti beni aurasi karakteri ile ahenk yaratıyor güvenilir ve sağlam bir kadin Zana

Zeki, esprili aynı zamanda hazırcevap.. Forumda keyifle takip ettiğim üyelerden biridir kendisi.

fındık kurdu. çok heyecanlı bir genç kız, aynı zamanda hırslı. bir gün çok çok büyük işler başaracağından hiç şüphem yok<3

Stock ; Bazı insanlar ile aranda bir bağ olur ya 20 sene konuşmazsın sonra tekrar konuşursun da sanki 20 sene değil de 20 dakika geçmiş gibidir. Stock öyle benim için. Dönem dönem kopukluklar yaşadık ama her tekrar bir vesile bir araya geldiğimizde aynı yerdeydik hep. O yer de nasıl güzel, nasıl güzel ama.

Bolca sevgi, çokça saygı benden kendisine.

Yosun : :)) emojisini kullanmasa keşke. Beşiktaş çetesinin Pasaranla öncülerinden. Arnavut ciğerine küp küp patates koymak gerektiğini kendisinden öğrendim.

Harunabiyi bu başlıkta sık görmek şaşırtıcı… eskiden bir kaç siyaset yorumu yapıp kaçardı sanki.. mantıklı, beyefendi biri. diss atmaması dışında negatif bi düşüncem yok kendisi hakkında

Lena közde kahvelerin sultani )

Yeni yeni dikkat ettiğim üye sanırım önceden pek yazmıyordu foruma

Ne kadar kendi çizgisinde ve saygılı

Geri