Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Kaliteli duruşa sahip, mentalitesi ile icraati çelişmeyen biri. Seviyorum. Burçsuz koyma bizi… <3

Dilimizde soru bağlaçları olmasa idi dilsiz kalırdı. Çat diye soru sormalarına bayılıyorum :d

Yıllardır iletişimsel olarak hiç değişmedi.
17 yaşındayken de bu olgunluğu, arkadaslarina karşi anaç tavrı hakimdi uzerinde.Ben epey değiştim. Çok içeri döndüm. Çatır çatır reelde buluşur,düğünlerine gider,insanlari okuluma davet edip ata bindirirdim önceden. Geçen eski yıllardan bahsettiği bi mesajını görünce aklıma geldi. Kırılma noktam tam olarak neydi bu kadar insanlardan uzaklaşacak kadar onu düşünüyorum son zamanlarda. Daha çok kendimi yorumlamadan bitireyim.

bazı mevzularda çok ayrı fikirlerde olsak bile, pervasızca düşüncelerini paylaşmasına bayılıyorum. sağa sola yatmıyor, belli bir kesim tarafından sevilmeme kaygısı gütmüyor çünkü. öte yandan, hakkımda yaptığı yorumların çoğunu 12'den vuruyor. kişisel astroloğum olmak için ne ister acaba?dfkjgh

Moderatör tarafında düzenlendi:
bazen sakin bazen karmaşa. ve her ikiside ölçüsüz.
görmekten mutluluk duyuyorum.

• sarılma
Tepkiler: ne
Tanımıyorum ara sıra gelir bi kaç yorum yazıp çıkar

Her konuda bi fikri olan insanları severim

E neden büyük acaba? İsminiz Emre, Emir, Emrah falan olabilir mi? Bayadır görmüyorduk. Yeni aktif oldu.

Kendi iç dünyasına göre avatarı fazla renkli. Bu arada çiçeğin kim? Bir arkadaş soruyor da… kfjfj

Geri