Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
forumda sevdiği insan sayısı eskiye göre az… bana aynı şekilde cümle kurmayın sakın, benimki sabit +1 -1 payı hep var. sade’yi de forumda ilk gördüğüm hallerine dönmüş gibi düşünüyorum, daha kendi halinde ve gürültüsüz. yanılıyorsam beni de sevmeyebilir, alınmam…

Kendisi ile bir okey masasında tanıştık ahaahaa
Çok samimi, içten ve cana yakın oluşu ile gönlüme taht kurmuştu taa o zamanlardan
Eşli masada @yoSun ve plsk karşı oynadık kendisi tek el açmadan benim usta oyunculuğum sayesinde oyunu kazanmamız vesilesi ile bende onun gönlünde yer edinmiş oldum
Yani öyle sanıyorum inşallah öyledir kjkjk
En sevdiklerimden bolca çokça qalp<3

İmamişko (kalp)
Min nickini daha çok seviyordum ben hdhdh
Bebiş büyüdü mü? Eğlenceli biri. Okumayı seviyorum gs dısında. Hdjdj

Fenerli olmasa iyi kız
Min nickini çaldılar benden ayşoşko djfjdjshs
Tekrar söylüyorum fenerli olmasa on numara insan.9 buçuk veriyorum gene de.

edit: benim 1 yaşındaki bebiş senden çok şampiyonluk görecek önümüzdeki 5 yıl içinde gjfjshdhd

Evli ve çocuklu biri olarak kadınlarla kurduğu iletişim samimiyetten ziyade iticilik katıyor kendisine. Benim eski kafaliligimin bir sonucu da olabilir.

Bkz. Ayşoşko.

Onun dışında haset biri değil, güzel yanı.

az önce “çok uykum vardı kaçtı” diyorum “mayolarda indirim var” diyor… ben böyle bi uyumu kaç yılda bir yakalayabilirim ki. bayılırım söylediğimi önemsemeden bambaşka bir konuyla karşılık vermesine. sevgi dilimiz bu <3 bu konuya da son yazan olma gerginliği… allaşkına mıy mıy yazmayın.

Çocuklukk aşkımsın ilk göz ağrımsınnnnn kimseyi…….
Doğrudan şaşmaz lafını esirgemez vicdansız gibi davrandığı olsada kıyamaz <3
Şunu da iliştireyim tabi sjsj

2010 yılında Metin2 oynarken Demirci El Kitabı ile +7'ye bir türlü basamadığım Sirius Kılıcım aklıma geliyor.

Geri