Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
“Sessiz ve kendi halinde özel üye” olmayı tercih ederim.
Ben yaşlanıp durulurken, o yıllara meydan okuyup gençleşiyor. Şaşırmamak elde değil. Üç harfli iyi gelmiş heralde.

İyi insan aslında. Fenerbahçeli olmayaydı iyiydi.

Çok saygılı ve ölçülü bir hanımefendi.
görmekten memnun oldugum biri

Yüzünü görünce kendimi pamuk bir bulutta gibi hissetttim öyle bir hoşluk)

Ne zaman şu başlığa tıklasam karşıma çıkıyor.:D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bazen eski postlarımıza denk geliyorum. ilk geldiği zamanlarda çiçek böcekmişiz, sonra kedi köpek olmuşuz. djf sonra salmışız karşılıklı...... minik bir zeytin dalı uzatmış, tutmuşuz. bilmiyorum, hala ara sıra sinir bozucu halleri oluyor ama böylesi güzel<3

edit: yeni gelişinde daha sakin bir bahtiyar görüyorum. arada komik bile oluyor.kfjjfk bu hali iyi, sevimli oldu.

Stock hanım :) böyle güldüğünde hemen ardına Oggy de aynı emociyi kullanıyor ve aralarında bu bir şifre galiba hahah. Oyunlarda hiç görmüyorum kendisini genellikle radyo yayın zamanı ve anlıkta görüyorum. Ne bileyim bir asansörde falan karşılaşabilirdik.dddd Seviyorum bana yansıttığı stockluğunu.p

Bu kıza ne oldu ? Geceleri asla uyumuyor gece uyanık sabah uyanik gözleri uykuyla barismiyor gibi)

Kar yağdı. Üşüyodur o şimdi dışarda. Pencereyi açık bıraktım. Girsin ısınsın. He yem de koydum

• sarılma
Tepkiler: ne
Uykular haram oldu.ddd

Uykuyu aramıyorum vücüdumda bir yetmezlik yapmıyür şükür. Ha uyandığımda bazen ense kökümden (ddd) ağrı kalkıyor sonram suyu içince hulolop geçiyor hahah.

Pasta yapmazmış ama yapan olsa yermiş.ddd Serçe

Halı detayını bilemedim zapladığım zupladığım halde.. :dd Jesse James

Valla morum salkımınim ben sana bir sürü güzel şey söylemeye girdim konuya fekat yazdıklarından hiçbir şey anlamadım
Şimdi üç tane cümleyi Yanyana koyup yazamıyorum düşün artık
Nasıl yandı beynim ;s

Geri