Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
denk gelemiyoruz, sana kızıp tepki veremiyorum diye mi unutuyorsun beni......
ne dersem diyeyim kızıp yanlış anlamıyor. ben de onunla uğraşmayı seviyorum :3
çok konuşkan, elmasa doğru koşuyor...

Benim çiçeğimmm yaaa seviyorummmm çokkkk
Pek çok şeyimi anlattığım nadir insanlardan. Mutlu olalım biz artık :*

Melis ile çalkantılı tutkulu ilişkisi ile aklımızda yer eden üye hanımefendisi )

Güzeller güzeli canım benim
Bana bir nebze kızgın olsun halledicezzz <33

ben de kendisine kızgınım... kırgınım... küskünüm... öbjbjb biraz abartmaktan bir şey olmaz
bakalım halledecek mi...

Yaşadık hep mert, dik dururuz hep
Konuşamaz yüzümüze kimse cano
Bi' mahalle tek, tüm İstanbul'a denk
Gerekirse savaşırız tabi cano
Kafamız hep güzel dönüyo'sa makaron
Birimiz sahnedeyse öbürümüz karakol.....

Biz ikimiz tek tüm piyasaya denk
Yemin ederim hepsini yeriz cano.......

whatsapp konuşmalarım patlatılırsa, birlikte yanacağım ilk üç kişinin arasında yer alıyor.hşkakak

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Biri de ben miyim? :p müthiş bir dost Dilo’m. Varlığını hep hissettirme kabiliyeti top noktasıdır. İyi ki !

Canım o benim ya. Hem kültürlü hem beyefendi hem yakışıklı hem de kocaman bir kalbi var. En çok neyi kıskanıyorum biliyor musun? Yanyana gelip oturamadık bugüne kadar, arkadaşlığımız kısmen sanal kaldı. Oysa gerçek hayatta da senin gibi bir dostum olsun çok isterdim.

Benimle birlikte evliliği tavsiye eden tek kişidir kendisi ayrıca. Hep mutlu kalın canım moğolum.

Ben foruma tekrar geldiğimde o evlilik hazırlıkları yapıyordu, o sebeple sohbet edip gülüp eğlenemedik hiç. Ama uzaktan uzağa gülüp eğlenmişiz gibi hissediyoruz. Di mi Slash? Dncncnc

Harun abim. Özel hayatını da sanal hayatını da tertemiz misler gibi yaşayan güzel bi’ adam. Çok sever saygı duyarım.

Ben hep gülüp eğleniyorum. Muhtemelen nasiplenmişizdir bu konuda birbirimizden ahshsjjs
Edit: Belki birazcık “forum kızlar vs erkekleri” yorumun bi tık pıtlatmış olabilir minnoş kalbimi ancak canın sağ olsun be…

Geri