Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Ya ben bu konuyu başka konu zannetmiştim. Sorry dikkat etmemişim.
sen anlatılmaz yaşanırsın. Güzel ve farkındasın. Ona rağmen aşkta ben kadar yüzün gülmüyo demek ki sebep güzellik değil erkolar!!! Jfjfj

Otantik: çok severim. Hep gelsin iyi olsun. Şarkı söylesin bize

hepinizden çok gülüyordur da ben hep ağladığımı yazdığım için bilmiyorsunuz jşgjdsd
bu yıl en az benim kadar sanslı olduğun bir yıl olsun guzum.kgldj

Eglenceli şakacı ve artık yayıncı arkadaşımız (:

Sonradan açılan Arap atı gibi kjkjk
o kadar zaman burda takıldı sessiz sedasız bu gün dörtnala konu açıyor :) keyifli oldu ama

Kafana göre aç ya
Her türlü goygoy yapılır

Acıyı çabuk atlattı. İçten, doğal, bazen zorbalıyorlar. Tırnaklarını çıkartıyor.
Tırnaklarını çıkartmadığında çok eğlenceli.
Yorumlarını okumak keyifli.

Fenerbahçeli olması sebebiyle bir tık daha fazla sevdiğim mütteşem bir baba

KOVA: Bu saatten sonra eski onu bulmak isteyen, kendi arşivinde yaptığı yanlışları kurcalasın. Ne birine vefa borcu var, ne de hatır gönül hesabı. Alnı ak, başı dik, vicdanı rahat. Artık sadece kendine yol çiziyor..

bu ara çok çok daha uysal, çok şeker şekilde dolanıyor. sakin sakin takılıyor takılacağı varsa da birilerine. bence böyle kalsın hep.
yazım yanlışlarına takılıyorum ama bunu da kendi aramızda aşıyoruz..... :d sıkıntıları hayra çıksın.

Yanlış yazılarımı kabul etmiyor öğretmenim yaaa biliyoruz sanki de bilerek yanlış yazıyoruz beceriksizim ne yapayım skdjjf

Neşeli şakacı güzel insan

Ayy niye Bakırköy kaçkını gibi laflar ediyorlar bana hiç anlamış değilim kjkjkhkh
Melis çok tatlı ….minnoş kedi yavrusu gibi her gördüğümde ağzına vura vura sevmek istiyorum :D

öha beni şaşırttın, sıfır hata... arda ya, kaç yaşındasın? gözümde hep minik bi çocuk olarak kalacaksın gerçi böjbjb. canım öğrencim. kavgasız, gürültüsüz, ılımlı, sevdiklerinin hep yanında olan biri. gördüğüm kadarıyla onlarla uğraşmayı da seviyor.

ahura, beni severken öldürmezsin kız inşallah...

Çiçeğimmm benim ya minnoş çiçeğimm çok seviyom ikinizi fjjfjfj

Geri