Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun oyununda bir türlü doğru kişiyi denk getiremeyen üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
- Yazmaya çekiniyor olduğum tek bölüm, genelde araya birisi giriyor.

• Beğen
Tepkiler: W
Konuda aktif 47663 kişi olunca normaldir. Ben iki kelime yazayim derken, adam kayboluyor, bakıyorum 15 kişi kaynak yapmış araya.

La eskiler tüp kuyrugunda, yag kuyrugunda ne acılar cekmistir kimbilir.

Forum
İçinden geçeni söyle ve üstte ki üye hakkında ne düşünüyorsun ile kalabalığı oluşturuyor. 2 si de bir nevi sohbet ve tanışma konusu. Elbette araya birileri giricek.

Son düzenleme:
Sürekli yenileme yapıyorum ama yine denk getirmek zor oluyor.

Msn var mı burası kasıyor de kaçırdığın kişiye ....

En temizi oynamamak. Hep birileri biniyor üstüne bir de mesaj düzenleyip diğerine de bir şeyler yazıyoruz. Bir altımızda bize yorum yapacak kişi de iki üstümüze yorum yapmış oluyor çok değişik bir döngü var o konuda

Aze hanım forumdan biri için isim vererek yorum yap diye bir oyun vardı, ne oldu acaba o konuya. Yorumlamak istediğim kişiyi orada yorumlayarak cevap atacağım artık.

Aze hanım forumdan biri için isim vererek yorum yap diye bir oyun vardı, ne oldu acaba o konuya. Yorumlamak istediğim kişiyi orada yorumlayarak cevap atacağım artık.

Oyunların içinde bir yerdedir bilmiyom. O değil de forumdan birine isim vermeden konusu vardı eskiden takıldığımiz yerlerde ne kavgalar dönüyordu he.

Şu hayattaki nadir başarılarımdan biri iyi denk getirmek herhalde.

Ben özel numara veya kayıtlı olmayan numaraları bile telefon da açmıyorum. Öyle fesat şeyler ile uğraşamam. Benim adım ve nick geçmediği sürece kim ne derse desin.. bugün çok tatlı oldum ya.

Geri