Üst komşuya söylenmek istenen şeyler?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
uykunun en güzel yerinde ya çivi çakarlar ya elektrik süpürgesi çalışır ya matkap tadilat vardır akşam da çocuğu bilye yuvarlar tepinir
üst komşunun yanısıra karşı komşu evlerden ırak ya nedenn ?
sevişen abla'nın sesi bile daha hoş gelir
kabul görür

ekleme
üstteki komşu eski evdeydi neyse ki şuan en üst kattayız üstteki sıkıntıları çekmiyoruz karşı komşu şuan olan

Son düzenleme:
Üstümde kimse yok. Altımda var. Onlar da yazları tatile memleketlerine gidiyor. Oldukları zaman lahmacun yaptırdıklarında ikram ediyorlar. Keşke üste de tantunici taşınsa sklsk

benim üst komşu her gece 2 de çamaşır makinası çalıştırıyor, Allah'tan ki gürültü uykuma engel olmuyor yoksa o saatte kapısına dayanırdım.

1 ay filan oluyor
saat gece 2 gibiii pat pat kapı çalıyor adam bişiler mırıldanıyor...üst komşuymuşş benimde kafam güzeldi.. adam hasta gibi biraz şaşırdım kapının üst kilitini taktım abi yanlış geldin burası değil senin ev dedim ajxnsx sinirlendim ve korktum...ertesi gün karısına söyledim özür filan dedi karıştırmıştır filan dedi ajsmsjs bayadır komşuyuz ama pek hoşlanmıyorum çocuklarıda at gibi koşuyor yukarda...kadınada gıcığımm neyse bu kadar dedikodu yeter xd

Amcamlar var baba tarafı olduğu için sevmiyorum haliyle en ufak ses gelse sinirleniyorum:d

• Üzgün
Tepkiler: 0
Geri