Üslup

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Kimsenin üslubu bir başkasınınkine benzemez. Bir bakıma parmak izi gibi bir şeydir üslup. Kimi yazarlar, anlatımlarına (üsluplarına) çok özen gösterirler. Bir yazıyı üç kere, beş kere, on kere yazdığını söyleyenlere rastlanmıştır.

yaptığım iş gereği fazlasıyla hassas olduğum ve önem verdiğim konu
güzel uslup verilir emeğe saygı alınır.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Tatlı ve nazik üslubum sayesinde şirret Rus professörü bile sempati abidesine çevirmiş insanım.
Bence nezaketin halledemeyeceği mevzuu yok.

Bakınız; forumsalda zor bulunan bir şey. :tatlı:

Üslubunu takın.d

Üslup edama elimden geldiğince dikkat ederim. Arada kelime kayması oluyor tabii.:sırıt: ( Hoşomo godoyor no yopoyom :mrslkm: )

Üsluba dikkat etmeyen insanlar sinirlerimi bozuyor.
Bkz: Doktorların hastaya sen diye hitap etmesi.
Sadece doktorlar değil elbet, ama bu şeyi en sık yapan meslek grubu onlar.

Gönül kazanmak yerine kalp kırmanın ne gereği var değil mi, kabalıktan haz etmiyorum..Kim olursa olsun.

İletişimi iyi olan her yerde kazanır kazanır derken sadece maddi değil hayatı kazanır iletişimin bel kemiğide üslup

İletişimde kişinin kendisine yakıştırdığıdır.
Bazen de iletişimsizliğin nedenidir.

en çok kavgada ofkede belli eder kendini

Insanin duygularini dusuncelerini ifade bicimi benim icin cok onemli.
Ne soylediginden once "nasil" soyledigine dikkat ediyorum
ve sadece bana karsi degil bir "butun" olarak ele aliyorum

Tanimadigimiz ya da tanidigimiz insanlardan negatif elektrik almamiz cok dogal
yeryuzunde milyonlarca farkliliklar var ve hepsinden pozitif enerji almamiz imkansiz
ama iste aldigimiz o negatif enerjinin bunyemizdeki potada nasil eritildigi onemli
"Sozlu vandallik" olarak goruyorum ben "uslup sorununu"
bana karsi olmasa bile baskalarina bu sekilde davranabilen insanlardan uzak durmayi tercih ediyorum
Bu yuzden arkadaslarimin sadece bana degil, baskalarina da nasil davrandigina bakiyorum
cunku en nihayetinde yuzlesebilirim o tarafiyla, en yakinin biie "baska"si olabilir gunun birinde, c'est la vie "hayat iste" :)

Cok takilirim bu konuya. Sesinin tonuna, cumlede kullanilan kelimelere, beden diline. Ha bi kere uyusamadiysak da olmuyor ne yaparsa yapsin batiyor :aeg:

İnsanı, farklı kılan en önemli özelliktir.Anlamanın ve anlaşılmanın temel taşıdır.

Ne söylediğin kadar nasıl söylediğin de önemlidir.
İletişimin sağlıklı olması için her zaman dikkat edilmesi gereken bir kavramdır.

Her taş uerinde ağır. Bazen ortama uslubunu da uydurmak gerekiyor ciddiye alınmak için.

Geri