Üsküdar Tebessüm Kahvesi

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük

bG99yY.jpg

Down Sendromlu kardeşlerimize iş imkanı sunan bu cafeye İstanbul'da olup imkanı olan arkadaşlar gidebilir mi?
Çok anlamlı bir proje olmuş. Yayılıp genişlemesi dileğiyle.:k1:

aynı proje şişlide de var
üsküdarda bir yenisi daha açılmış
yolum düşerse uğrarım.

Bence bu tarz kampanyalar yaralayıcı. Çevremde ki downlulardan biliyorum, onlar sadece farkedilmek istiyor reklam edilmek değil. Bunu bile seçim kampanyası gibi göstermişler yok hilmi türkmen yok üsküdar belediyesi .

Ulan çok önemsiyorsan aç bi okul hepsine sahip çık.

neyse sinirlenmicem.

Bir okul açıp bu arkadaşları o okula doluşturup halktan soyutlamak daha yaralayıcı emin ol.

Yanılıyorsunuz bahsettiğim bi ana okulu değil özel okul.

Belli ki çevrenizde downlu biri yok. Benim var ve ne istediklerini biliyorum.

Neyse iyi niyetlisiniz belli yardım etmeye çalışmakta iyidir.

çalışanlar hallerinden gayet memnun, üsküdarlıyım ve hayatında hiç akp'ye oy vermemiş biri olarak belediyenin seçim kampanyası için yaptığı bir icraat olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. hilmi türkmen üsküdar'ın başına gelmiş en iyi başkan olabilir. sezar'ın hakkı sezar'a, müthiş bir proje bu.

Olur mu, Down Sendromu AKP'nin iktidara gelişinden sonra ortaya çıkmıştır ve bundan oy devşirmek isteyen AKP, bu sendromun müsebbibi olarak şimdi de onlara yardımcı olmak gayesiyle kamuoyunda kendini belli bir yere taşımak istiyor :)

yolum düşerse mutlaka oğrayacağım yer,keşke istanbuldayken görseydim.

Kocaman yüreklerin sıcacık mekanı. Mutlaka gidin huzur dolacaksınız emin olun.

İstanbula gidince gidecwğim inşallah.
Keşke bu bir akım olsa ve yayılsa bu tür cafeler

Mutlaka gidilmesi gereken ama magnoliası yenmemesi gereken cafe.
Bozuk sütten yapmışlar ölüyoduk az daha. Down sendromlu çalışanların hatrına bişey demedik.
Bunun dışında bahçesi ve iç dizaynı huzur veriyor.

Her şeyi güzel. Asitli içecekler yok. Hastane çıkışı bazen gidip kahvelerini içiyoruz.

Geçen gittiğimde vakit bulup gidemedim ama Şubat ya da Haziran'da gitmeyi çok isterim.

Izmir Bornova’da belediyenin destegiylede acildi bir yer, haber olmayan arkadaslar olabilir.

Gitmek isteyenler icin adres ; Bornova Büyük Park İçi

Down Kafe
Kazımdirik, 155. Sk. 4 B, 35100 Bornova/İzmir
(0232) 373 60 67
https://goo.gl/maps/HympQvQ4vx3UyTnY8bir

Şahsen ben bilmiyordum tatil dönüşü ilk gideceğim yerlerden biri olacaktır. Teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: X
Geri