Upuzun Saçlarını Kısacık Kestiren Kız

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
Depresyonun son halkasını gerçekleştirmiş kızdır :D

bu ben:/
sevgili kisisinden ayrildiktan sonra saclarimi seviyor diye gidip omuzlara kadar kestirmistim. simdi cok pismanim:/
uzamiyor cunku:/

Bakımından SıkıLmıstır belkide

geçmişte tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum ki, yaptığından pişman olan kızdır o :T:

Merhaba, benim...

İçinde kopan fırtınanın acısını saçından çıkartandır..

Bende yapmıştım aynı hatayı , çok pişman oldum, neyseki şimdi o halinden de uzun :p

ben yapmıştım ve uzunca bir dönem hep kısa olarak kaldı saçlarım. uzamasına izin vermiyordum. şimdi de ben uzatıyorum o uzamıyor. omuzların aşağısında takıldı kaldı, sanırım omuzların üzerine çıkmak istiyor yine. isteğini yerine getireceğim pek yakında. :p

Bir kere yapmıştım o hatayı ama okadar da kısa kestirmedim tabisi neyseki benim saçlarım hızlı uzuyor çok üzmedi beni.

Benim o kız.
Verdiği ani karardan pek mutlu olan hatta kendisi için doğru seçimi bulmuş olduğunu düşünen kızdır o.

bu başlık altında upuzun saçlarını kısacık kestiren kızların fotolarını paylaşıcam

ya hayatında çok bi değişiklik yapmak isteyen kız ya da depresyonda olan kız

Sıcaktan bunalıp 3 numara yaptırmıştım.
Yine olsa yine yaparım pişman değilim.Ortalıkta Harun abi gibi dolaştım ama olsun aksjaksj

Kıyılır mı o uzun saçlara ! yapmayın uzatın saçınızı.depresyon halidir.

günahlarından arınmaya çalışıyordur.bir çeşit kendini cezalandırma

Hiç cesaret edemedim edene saygı duyarım =)

Ben bunu lisede yapmıştım, ama istemeyerek.. Kuaför saçlarımı yanlış kesince epey kısaltmak zorunda kaldım. Kısa saç çok sevmiyorum bana yakıştığını deselerde tercih etmiyorum.
Cesaretim olsa kafamı kazıtırdım.

Geri