Unutursam Fısılda

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü

Vizyon Tarihi:29 Ekim 2014

Yapımı:2014 - Türkiye

Tür: Dram , Romantik

Süre:120 Dak.

Yönetmen:Çağan Irmak

Oyuncular:Farah Zeynep Abdullah , Mehmet Günsür , Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin , Hümeyra Akbay

Senaryo:Çağan Irmak

Yapımcı:Taff Pictures

Film Özeti

Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” adlı filminin çekimleri İzmir'de yapıldı. Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden genç kasabalı Ayperi’nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor. Bir döneme damga vuran şarkıların sesi Hümeyra Ayperi karakterini canlandıracak. Ayperi'nin gençlik yıllarını ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Ayperi’nin hayatına ve hayallerine yön veren müzisyen Tarık karakterinde ise Mehmet Günsür’ü izleyeceğiz. Kerem Bürsin ise Erhan rolüyle Türkiye'de ilk kez sinemayı deneyecek.

Az önce izledim .
Çok beğendim tavsiye ederim.
Zeynep, çok iyi oyunculuk çıkarmış .

Beni duygulardan bi film daha ama Çağan ırmak tan bekledigimin çok altında.
Babam ve oğlum dan sonra beklentim çok yüksekti sanırım o yüzden belki de bilemiyorum.. ortalıkta o kadar çöp film varken onlardan çok daha iyi olduğu kesin.
Ama still Alice in Türk versiyonu olabilir kısmen diye not dusuyorum: ))

Ayrıca insanin kız kardeşi olması bir ayrıcalık: )

türk sineması için biraz üst seviye bi' fim olduğunu düşünüyorum. şiveli, küfürlü film çekmek dururken böyle film çekmişler. oldu mu şimdi. oldu 8/10.

Son düzlükte yaşanan o Pişmanlık , itiraf , affetme ve sevgi .. Gerçekten büyük keyifle izlediğim bir filmdi

Vizyona çıktığı ilk gün gitmiştim. Mehmet Günsür hastası olunca insan sabredemiyo. :p
İzlediğim en iyi Türk Filmlerinde ilk 5 e girer sanırım.
Mehmet Günsür lü bölümleri şu şekilde izlemiştim; ksjdfs

film06.jpg

Hahahahahaha Serçe :D
Ben film de mehmet günsura bu tarzı hiç yaksitiramadim ya muhteşem yüzyıldan sonra ay ben şok :p

Geri