Unutmayın Güzellik Geçicidir; Ama Adamlık Kalıcı...

Z
  • Kullanıcı ZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Unutmayın Güzellik Geçicidir; Ama Adamlık Kalıcı...

Kadının güzeli; erkeğin yakışıklısı olmaz. Kadının namuslusu ; erkeğin delikanlısı olur..

Yüzünün güzelliğini makyaja borçlu olanlara bu lafım.Dudağını büzerek kendini çok güzel sananlara. Kısacık etek giyip; vucudunun belirli yerlerini ön plana atarak mı oluyor bu güzellik? Her ay değiştirdiğin saç rengin; hangi modaya aykırı. Rimellerinden; gözyaşların bile belli olmuyor. Farklı tonlamalarda ağlıyorsun. Peki ya; daha ilk günden tanıştığınız insanlara 'canııım'; 'bebeğiim' diye hitap etmenize ne demeli? Ne demeliyiz; dudaklarınızda öldürülmüş onlarca çocuğa??

Peki ya siz beyler;

... rengi pantolon giyip; gidip en lüks kuaförlerde sırf birileri sizi beğensin diye saçınızın belirli bir yerlerini boyatmanıza ne demeliyiz? Kaşları aldırmakta ne oluyor? Her sohbette online gördüğünüz kıza; çantada keklik gibi görüp 'mrb tanışalım mı' yazmaktan sıkılmadınız mı? O kızların sırf bir tarafını tavan yapıp arşa değdireceğim diye ayaklar altına aldığınız gururunuz da mı yok?

Unutmayın güzellik geçicidir; ama adamlık kalıcı.

Erkan Akagündüz

Erkek olmak dogustan gelen alın yazısı olsa da ADAM olmak her erkeğe nasip olmuyor.

... rengi pantolon giyip; gidip en lüks kuaförlerde sırf birileri sizi beğensin diye saçınızın belirli bir yerlerini boyatmanıza ne demeliyiz? Kaşları aldırmakta ne oluyor? Her sohbette online gördüğünüz kıza; çantada keklik gibi görüp 'mrb tanışalım mı' yazmaktan sıkılmadınız mı? O kızların sırf bir tarafını tavan yapıp arşa değdireceğim diye ayaklar altına aldığınız gururunuz da mı yok?

Öylelerine adam deniyor bu devirde aslında, öyleleri hep konuşuyor, öyleleri hep haklı . :hi:

Bir bayana eleştiri yap ? istediği şekle girme . iltifat etme. Bak nasıl ADAM DEĞİLSİN damgası yiyosun . Oyüzden öyleleri hep ADAM . iltifat ediceksin, entel entel şekilden şekle giriceksin, habire asılcaksın. Özgüveni zerre olmayan insanları sen iltifatlarınla yükseltceksin yoksa yookkk.

Kadinlarin da yukaridakiler gibi olani makbul zaten bu devirde. Yani yakisiyorlar bir bakima.. (:

ZeN sana bir şey diyim mi ? Ağır insanlar adına başta gelen biri olarak bu sözümü en iyi anlayabilecek bir insansın eminim . . " Öyle bir bayanı yanımda gezdireceğime, yada gidip bir bayan için adamlığımdan geçiceğime gider meydanda kendimi asarım.. Hiç olmazsa gururluymuş derler " .. iyi oldu bu konu, bu yorum bu anlatım çok iyi çok beğendim hatta FORUMDA EN ÇOK HOŞUMA GİDEN KONU bu oldu . :hi:

Adam olmak bence karakterle alakalıdır.
Kişilliği oturmamış kimlik arayışındaki kişiler kendilerini bulana kadar ilginç şekillere girebiliyor.
Ama Ailesinde gördüğü terbiye ve ahlak kişiyi yansıtır.Sözünde durma,Oturup kalkmasını bilme,Büyüklere saygı,Çevreye duyarlı olmak vs.. bunların öğrenilmeye başlandığı ilk yer ailedir.Giyim tarzınız,konuşmanız,olaylara bakış açınız..

Adamlıksa konu ben önce bunlara bakarım.
Toplum içindeki davranışları ve hayata bakış açısı..
Bayanlar içinde aynı şeyler geçerlidir.Yerine göre giyinme,Oturmasıyla ,kalkmasıyla hanımefndiliğiyle ,herzman değil yerinde konuşmasıyla kendini göstermeli.
Gerisi fasa fiso.

ZeN sana bir şey diyim mi ? Ağır insanlar adına başta gelen biri olarak bu sözümü en iyi anlayabilecek bir insansın eminim . . " Öyle bir bayanı yanımda gezdireceğime, yada gidip bir bayan için adamlığımdan geçiceğime gider meydanda kendimi asarım.. Hiç olmazsa gururluymuş derler " .. iyi oldu bu konu, bu yorum bu anlatım çok iyi çok beğendim hatta FORUMDA EN ÇOK HOŞUMA GİDEN KONU bu oldu . :hi:

Ben de seni tanidigim kadariyla öyle bir bayanla görürsem sacimi keserim diye iddiaya girebilirim. :cici: Cünkü sen sana ve annene yakisacak kadini bilirsin.

En çok da siber ortamlarda mevcut adam olmayıp o imaja burunenler. Ben gerçekte olamıyorum mış gibi yapayim diyorlar sanırım bu konuda adam gibi sanal real fark etmiyor adamlığn hakkını veren bi adam tanidim o da kendini biliyor. ifsa etmeye lüzum yok ; )

En çok da siber ortamlarda mevcut adam olmayıp o imaja burunenler. Ben gerçekte olamıyorum mış gibi yapayim diyorlar sanırım bu konuda adam gibi sanal real fark etmiyor adamlığn hakkını veren bi adam tanidim o da kendini biliyor. ifsa etmeye lüzum yok ; )

Ifsa etseydin de biz de bilseydik. :cici:

Ben çok güzelim fekat adam değilim. O halde çıkıyorum.

Erkek adam manifestolari, arzu nesnesi kadinlar.
Ayse Arman'in askerleriyiz.
Oyumu insanlardan yana kullaniyorum "insanlik" "adam" diye bir kalip yok billahi yok.
Ben reklamlarda bile nefret ediyorum kadina yuklenen rollerden.
Sadece saclarinin ozgur olabildigi ve reklamin sonunda kosa kosa aile arabasi ve cocuklari ile guya
"ozgurlugu"ne kosan kadin anlayisindan.
Ya da menstrual donemlerinde sadece ozgurce bir "erkekle" bulusabilmelerinden.
Cocuk bezlerinin pozitif ayrimcilikla "erkekler burdan kizlar burdan isiyor" diye bizi kodlamalarindan.
fenalik geldi adamliginizdan.

Geri