Unutmayacağım Seni...

Konu sahibi son olarak 1680 gün önce görüldü
Hayatım boyunca bu yarayla kalacağım için seni asla unutmayacağım.

Senin için akıttığım gözyaşları için bile olsa seni unutmayacağım.

içimden akıp kendimden eksilttiğim tüm sözcüklerim için seni unutmayacağım.

aşkın dillen yaşanmadığı ,gönül yangınıyla hayatı mühürlediği için seni unutmayacağım.

seni düşünürken,seninle dilim seni memnun etmediği için unutmayacağım seni...

gözlerin yokken bile gözlerini hayal ettiğim için unutmayacağım seni.

benim kadar bu yangınla yaşayacağını bildiğim için unutmayacağım seni...

çelişkili olsam bile aşkının zehrinden ne yaptığımı bilmediğim için seni unutmayacağım...
gözlerimin içine bakıp benden nefret edeceğin için seni unutmayacağım...

bu bedeni bir rüzgara savururken bile içimde ruhumun kozasıyla ördüğüm kelebeklerin yaşama sevinci için unutmayacağım seni...

beni yüzündeki yangınla bir başıma bıraktığın için unutmayacağım seni...

seninleyken yaşadığım bütün mutluluklar için ve sensizken çektiğim bütün acılar için unutmayacağım seni...

benden daha güçlü ve daha sabırlı olduğun için unutmayacağım seni...

senin karşında ne kadar güçsüz ve çaresiz kaldığımı bana yaşattığın için unutmayacağım seni...

seni kırdığımı düşündüğün ve beni anlamadığın bir dünyada seninle aynı çatı altında nefes aldığım için unutmayacağım seni...
gözlerimi senden kaçırsam bile kimseye seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamadığım için unutmayacağım seni...

hayatın içerisinde, seninle karşılaştığım tüm anlar için, içimde sana yazdığım tüm duyguların ilk günkü tazeliği gibi unutmayacağım seni...

bana kızarken yüzümü yüzünün yıkıcılığıyla yaktığın için,tüm hayata ve tüm insanlara küstüğüm için seni unutmayacağım.

güldüğüm anlarda bile içimdeki yangının kızılığından güldüğüm için unutmayacağım seni...

beni en çok mutlu ve en çok üzgün gördüğün anlarda bile hayata karşı ne kadar güçsüz durduğumu sana yansıtmamak için unutmayacağım seni...

seninle yaşadığım bütün güzel yerlerin benim için ne kadar anlamlı ve güzel olduğunu bana hissettirdiğin için unutmayacağım seni...

saçlarınla her gün zincire vurulduğum için,gözlerinin ışıyla her gün yandığım için unutmayacağım seni...

yolda yürürken seni düşündüğüm halde bunu kimse bilmediği için unutmayacağım seni...

seni ne çok sevdiğimi seninle kılıçlarımız çekerken anladığım için unutmayacağım seni...

o gözlerin karşısında çaresiz ve dizlerimin üstüne çöktüğüm için unutmayacağım seni...

beni hergün yargıladığın ve gözlerime bakarken sana duyduğum aşkı görmediğin için unutmayacağım seni...

elini tutarken bir kelebeğin kanadına dokunur gibi duyduğum mutluluğu bana yaşattığın için unutmayacağım seni.

bir aşığın yüreğiyle yaşadığını bilmediğin için sadece ve sadece dilininin kılıcıyla ben gibi vurulduğunu bana yaşattığın için unutmayacağım seni...

seni sadece dilimle sevmediğimi sadece yüreğimle sevdiğimi anlamadığın için unutmayacağım seni.

benimle tartışırken gözlerimdeki yangını görmediğin için,sadece beni dilimle yargıladığın için unutmayacağım seni...

seni ilk gün severken düşüncelerimle değil,yüreğimle sevdiğimi anlamadığın için,senin ise düşüncelerinle bana yaklaştığını ve yüreğinin düşüncelerine yenik düştüğünü bana gösterdiğin unutmayacağım seni...

bana verdiğin kelebekleri, bir gün mezar taşıma koyma ihtimalini bana verdiğin için unutmayacağım seni.
o kelebeklerin biri seni diğeri beni anımsattığı için unutmayacağım seni...

bir kelebek kanatlanırken nasıl benim gibi yaşama ve sana tutunduğunu hep yaşayacağım için unutmayacağım seni...
GÖZLERİM HEP VARLIĞINLA HAYATI GÖRECEĞİ İÇİN,RUHUMUN VARLIĞINLA ANLAMLANACAĞI İÇİN,ASLA VE ASLA UNUTMAYACAĞIM SENİ

Zekeriya Öztoprak

Geri