Unutma Beni Dizisi Emine Kimdir - Berivan Özyiğit Biyografisi

Konu sahibi son olarak 930 gün önce görüldü
Unutma Beni Dizisi Emine Kimdir - Berivan Özyiğit Biyografisi

unutma beni dizisi emine kim, unutma beni dizisi emine biyografisi, berivan ozyigit hayatı, berivan ozyigit biyografisi, berivan ozyigit hayat hikayesi

nLGdgg.jpg

Unutma Beni dizisinin oyuncularından birisi olan ancak aktif kariyeri içerisinde bu dizi öncesinde ve sonrasında farklı çalışmalarda da bulunan Berivan Özyiğit, 2008 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi ile çıkış yakalamış, geride kalan süreç içerisinde onlarca bölümde yer almıştır. Dizinin ana karakterlerinden biri olması yanı sıra, oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çekmektedir.

3 Mayıs 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Berivan Özyiğit, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamış, lise yıllarından itibaren ilgi duyduğu oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini almak üzere Anadolu Üniversitesi Opera bölümüne giren Berivan Özyiğit, bu bölümü başarıyla tamamladıktan sonra dizi kariyerine adım atmıştır.

2002 yılında yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Berivan Özyiğit, bu dizide sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Unutma Beni dizisinde beraber yer aldığı bazı oyuncular ile daha önce bu dizide de kamera karşısına geçen Özyiğit, 2005 tarihinde yayınlanan Kanlı Düğün isimli yapıma dahil olmuştur.

Kısa sürede sergilediği başarılı performans ile önemli bir çıkış yakalamış, aynı tarihlerde Ne Seninle Nede Sensiz isimli projede bulunmuştur. 2006 tarihinde yayınlanan Köprü dizisinde bir dönem yer alan başarılı oyuncu 2008 tarihinden itibaren FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Unutma Beni dizisinde kamera karşısına geçmektedir.​

Geri