Unutamadığınız sınav notunuz_?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Lisede İngilizce sınavından 44 almıştım. 44 bizim zamanımızda 1 demekti. 45 ise 2 düşüyordu.
Bu sebeple 1 puan daha fazla alabilmek için hocanın yanına gittim.

44 Ezeli rakibimiz Malatyanın plaka kodu olması sebebiyle hocanın yanına gidip 45 yapmasını rica ettim.

Hoca da sağ olsun eşim Kütahyalı o yüzden 43 yapalım dedi. 43 verdi bıraktı.

Hoca esmer bir kadındı zaten gıcık. Sarışın olsa 45 verirdi.

44 benim de, hatta öğretmenimiz tebrik etmişti en yüksek ben almıştım sınıfta.Fransızca dersi de vardı benim öğrencilik yıllarımda liselerde.Hem İngilizce hem Fransızca.Çok seviyordum ama öğretmen muazzam isterdi kağıdı hata sıfır olmalıydı.Hem sevinmiş hem üzülmüştüm.44 yani gel de anlat bunu evdekilere (:

Lise birinci sınıfta matematikten aldığım 29. O zamana kadar matematikteki üstün yeteneğini kanıtlamış biri olarak hiç bilmeden, çalışmadan da olsa girdiğim sınavdan düşük not alacağımı düşünmemiştim, kimse düşünmemişti ajdjj
Neyse ki ders dinlemeye başlayınca düzeldi :cici:
Bir de lisede asla ama asla fizikten alamadığım o yüce 90'ı almıştım üniversitede. Buna da hepimiz şaşırmıştık..

sayisalci olarak uni1 de edebiyattan aldigim 98 i unutamiyorum en yuksek ben almistim ogretmen bile sasirdiydi bir cok kez tebrik etmisti. ben uni zamaninda sabaha kadar oyun oynayip derste uyurdum cok kez atildim sinava hep son yarim saat felan arkadaslarin notlarina bakarak calisirdim ama okulu uzatmadan mezun olduk tabi

Lise 1'de matematikten ilk sınavda 50 alınca bu muymuş lan lise matematiği, biraz kastırsam matematik profesörü olurum dedim.
sonuç; yıl sonu matematik 1.

Üniversite de bi dersimin sınavına adımı soyadımı, içeriğe de özür dilediğimi yazıp çıkmıştım. Hiç unutmam o gün çok kötü günlerden biriydi hayatımda ilk defa böyle bi saygısızlığım olmuştu.. 35 almıştım )) hala aklımda.

lisede fizikten 45 alarak sinifin en yuksek notunu almistim. bu berbat nota karsilik kimse 20'nin ustune cikamadigi icin ogretmen beni ovup durmustu. o gunden sonra ogretmenin en sevdigi ogrencisi oldum. ota boka beni kaldirip durdu, sonuc mu? bi daha 90'in altina inmedim...

Benim daha cok sinavi kacirislarim meshurdu :)

Üf ben bir kere kaçırdım hala dalgasını geçer abim :)
Çalar saat falan almıştı bana sırf dalga geçmek için, mizahşör ve kötü biri :d

Fizikten ilk sinavda 50 alip ikinci sinavda 0 sifir almam olmustu.

Üniversitede bir sınavdan 28 almıştım. Öğrencilik hayatımdaki en düşük notum buydu. Sebebi vardı, sonra düzelttik.
97 almıştım yine fakültedeyken. Namım yürümüştü çocuklar. Güzelliğimizin yanında zekamızdan kaynaklı belli bir karizmamız da vardı :sırıt: asdas

Arkadan I am a man şarkısı çalıyor mu, ben duyuyom da asdas

Su ustekinin havasini gordukten sonra yazmama karari aldim.skjh

cumku arkadan acilarin cocugu sarkisi caliyordu.

anatomi sınavından 20 almıştım üniversitedeyken :)

hic unutmam okulda seviye tespit sinavi yapilmisi.

matematikten hepsini salladım ve sinif 3. okul 12.si olmustum

hayret etmistim ve tum sansimi o gun kullanmisim bunu annadim yillar sonra .p

Termodinamik sınavından 02 almıştım.

Vizesine girmedigim istatistik dersinin finalinden 89 almıştım.
zaten zirvede de biraktim.

8.sınıfta zorlandığım bir matematik sorusunun cevabına "Ne saçma bir soru bu!" yazdığım için saygıdeğer öğretmenim Mehmet Küniçen şöyle seslenmişti bana notları okurken; "Evet, Berat 4.soruya verdiği cevap gibi saçma bir not aldı, 0."​

Din kulturu hocam ‘Sen dinsiz misin, bi duayi bile ezberlemiyosun’ dediginde evet dedim diye 0 aldim :D

Geri