unutamadığınız film kareleri

Konu sahibi son olarak 4405 gün önce görüldü
Hafızanıza kazınmış, sizi en çok etkileyen film kareleri hangileri?

ilk aklıma gelenler;

Leon

Big Fish

"Hayallerinin aşkıyla karşılaştığında zamanın durduğunu söylerler. Bu doğru; ama söylemedikleri bir şey var. Zaman tekrar akmaya başladığında aradaki farkı kapatmak için çok daha hızlı ilerler."

singin'in the rain

Big fish in o sari cicek tarlas sahnesinde kii goruntusunu de gorseydik ya:)
Schindler lists te ki o kirmizi paltolu kiz artik bi klasik:))
Himmm sefillerde ki bir kac kare de favorim bunlari neden eklemeden yazdigimi sen iyi biliyorsun optum sevgiler.:*

Hugo yu da ekler misinnn?♥♥♥ (bu hel aklimda kalicak boyle )
Amelie metroda ki sahne lutfen.
Into the wild in her karesini seviyorum.p
Life is beatiful da ki bisikletli sahne anne baba cocuk:))

Favorilerim;)

Yolu olmayan ormanlarda mutluluk vardır.
Yalnız yürünen deniz kıyısında sevinç.
Topluluklar vardır kimsenin zorla girmediği derin denizlerde, sesinde de müzik.
insanı az seviyorum diyemem,
ama doğayı daha fazla...şiir Lord Byron Into The Wild den...

18937027.jpg

Sara Goldfrab: Ben artık önemliyim. Herkes beni seviyor. Yakında milyonlarca kişi beni görecek ve benden hoşlanacak. Onlara senden ve babandan bahsedeceğim. Bize nasıl iyi davrandığını. Hatırladın mı? Bu, sabahları uyanmak için iyi bir sebep. Kırmızı elbiseye girmem için, kilo vermem için bir sebep. Gülümsemem için bir sebep. Yarını çok güzel gösteriyor. Elimde ne var? Neden yatağı yapıp bulaşıkları yıkayayım? Yapıyorum ama neden yapayım? Yalnızım. Baban gitti, sen de gittin. Bakacak kimsem kalmadı. Elimde ne var?
Yalnızım ve yaşlıyım.
Harry Goldfarb: Arkadaşların var.
Sara Goldfrab: Aynı şey değil. Bana ihtiyaçları yok. Hissettiklerimden hoşlanıyorum. Kırmızı elbiseyi, televizyonu, babanı ve seni düşünmekten hoşlanıyorum.
Artık güneşe çıktığımda gülümsüyorum..

Yoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?

[YOUTUBE]xC5kx7DIpqs[/YOUTUBE]

Unutulmaz !

Vitaebella.jpg

[YOUTUBE]o25TOxA_NGg[/YOUTUBE]

Beni hapiste vurdular ölmedim. Hastalandım bi ciğerimi orda bıraktım gene ölmedim, çok dövdüler beni kan kustum ama ölmedim, yaşadım, seni bir kez daha görebilmek için yaşadım. Şimdi bana dediler ki; kimse sesini duyamıyormuş. Susmuşsun. Benimle de konuşmayacak mısın keje. Sesini duyamayacak mıyım..?"

[YOUTUBE]MP0K5pzS4Ns[/YOUTUBE]

Geri