Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende yanlışlıkla yazmıştım zaten Cansel sanmıştım senibana yazma bi daha deminki mesajlar yanlis gitmis silemedim.
Bende yanlışlıkla yazmıştım zaten Cansel sanmıştım seni
Seni kıskanıyorlar farkında değilsincinsel mesajlara cevap verecek gibimi duruyorum ceza uyarisi belkide senin yuzunden geldi.
ya neyimi kiskanacaklar normal bir insanim iste.. bence cok takiyorlar herseyi ve yargilari ön..Seni kıskanıyorlar farkında değilsin
Seni çekip kurtaracağım buralardan az sabret..ya neyimi kiskanacaklar normal bir insanim iste.. bence cok takiyorlar herseyi ve yargilari ön..
Seni çekip kurtaracağım buralardan az sabret..
Millete kendini göster inansınlar yoksa hep erkek olarak hatırlanacaksınya sende sacma sacma yazip durma sanki senin kurtarmana kaldik birakicam zaten boyle giderse. sen iisine bak!!
Millete kendini göster inansınlar yoksa hep erkek olarak hatırlanacaksın
Göster!ya insansi ne demek ben makinamiyim insanim iste cinsiyetimide zorla kanitlamak zorunda degilim inanan inanmaz.
Göster!
Eskiden bende kız nickiyle trollük yapardım artık büyüdüm bıraktımgit isine be ucuz ucubemisin nesin yetkililer sikayet ediyorum bunu bakin lutfen!..
Eskiden bende kız nickiyle trollük yapardım artık büyüdüm bıraktım
Ne bu enerji otlu gözlememi yedin sabah sabahiyi yapmisin sen yapinca herkes yapiyormu oluyor ne dusunursen dusun banane..
ebeni yedim basimdan alin yazacagina sen git basimdan takoz beyinli.Ne bu enerji otlu gözlememi yedin sabah sabah