Ünlüler Forumbahane İçin Neler Söylemiş ?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevda DEMİREL: dım_dıs'a gicik oluom.Geceleri rüyama giriyor.Girdigi bisey degil cikmasını bilse tamam :icon_olmaz:

Tayyip ERDOGAN: Abdullah bak bisii buldum.wi wi wi ForumBahane.Net Acaip bir yer. Ne ararsan var. Hele bi Komiq bölümü var.aglamaktan helak oldum,heleki Z3yn3P ve superisi43'ün yazdiklari.:icon_katildim:

Sünnetci Kemal ÖZKAN: ForumBahane'yi cok seviom lem. Komik Yazilar bölümünde yazilara gül gül ölüom.Eger aralarinda tekrar sünnet olmak isteyen varsa para bile almam onlardan:kiki:

İbrahim Tatlises: Urfa’da Forum yoktu ki üye olalim..Anca burada bulduk.ForumBahane'den bi kiz arkadas buldum yumruklaya yumruklaya sevgimi göstermek istiyom superisi43 duy sesimi:kiss:

İsaac Newton: Birgün bahcede oturuyorum.Kafama bisey carpti.Bi döndüm EmRe Koca elmayi atmis kafama.
Bi de gülüyo.Kovalamaya basladim bunu.Yakaladim döverken.
’kötü niyetim yoktu DÜSÜN BİRAZ DÜSÜN BİRAZ’dedi.
o zaman anladim Bu Forumda acaip zeki insanlar var.. EmRe olmasa ben yercekimini bulamayacaktim :icon_katildim:

İbrahim Tatlises: Urfa’da Forum yoktu ki üye olalim..Anca burada bulduk.ForumBahane'den bi kiz arkadas buldum yumruklaya yumruklaya sevgimi göstermek istiyom superisi43 duy sesimi

bizede zaten ibodan başkası düşmez püeee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri