Ünlü ve Hamile

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollywood ünlüleri arasında sadece blazer ceket, yırtmaçlı elbise, platform topuklu ayakkabı falan trend oluyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz hanımlar. Çünkü burası öyle bir dünya ki, her an her şey bir moda akımına dönüşebilir çığ gibi büyüyebilir.

Son dönemde de Hollywood'da trend olan başlıca şeylerden biri hamile olmak! Hamileliğin de trendi olur muymuş demeyin, son 3-4 yılda çocuk sahibi olan ünlüleri gözünüzün önünden şöyle bir geçirin. Hal böyle olunca "hamile modası" tabiri de hayatımıza girmekte geç kalmadı. Artık hamilelerin de kendi trendleri var. Ben de bu hamile ve ünlüler arasından kendimce bir en iyiler listesi yaptım. Bakalım benim listeme girmeyi kimler başarmış?

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC5.jpg

1) Jessica Alba
Üst üste 2 çocuk doğurunca kafamdaki Jessica Alba imajı yanında kocaman bir karınla birlikte geliyor artık. Sadece üst üste çocuk doğurmasından da değil, bu kadın hamileyken ortalarda biraz fazla mı dolaşıyor ne? Hamileliğini ay be ay fotoğraflardan magazin haberlerinden takip ettik neredeyse. Jessica Alba bu dönemde hem kameralardan kaçmadığı ve görüntülenmekten zerre çekinmediği için, hem de sağlıklı rahat bir tarz benimsediği için benim 1 numaram oldu! Dar paça bir jean, üzerine karnını serbest bırakacak kocaman salaş bir tişört, boynuna doladığı bir şal ve konforlu ayakkabıları ile sade, şık ve rahat bir hamile tarzını benimsemiş, çok da iyi etmiş.

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC.jpg

2) Natalie Portman
Ona bu listenin başlarında yer vermemek çok büyük haksızlık olurdu! Sadece hamileliği boyunca katıldığı kırmızı halılar, özel davetler bile onu bu listeye sokmak için yeterli. Natalie Portman, öyle bir dönemde hamile kalmış ki sürekli kırmızı halıda ve gece elbisesi giymek zorunda! Hadi kot ve salaş tişörtle normal günleri kurtardın ama kırmızı halı bu, öyle kolay değil! Ama Natalie Portman, işin sırrını hemencecik çözüvermiş. İnce boyun ve omuz bölgesini açıkta bırakan, aşağıya indikçe bollaşan, kumaş oyunları ile göbeği güzelce saklayan, yerlere kadar uzanan elbise seçimleri ile hanım hanımcık ve güzel mi güzel bir anne adayı portresi çiziyor.

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC1.jpg

3) Heidi Klum
İşte hamilelik döneminde de o dönemin sonrasında da her daim hayranlıkla izlediğim, bakmalara doyamadığım kadın Heidi Klum! Hamileyken normalden daha seksi, daha dişi ve daha güzel olunabileceğinin kanıtı şeklinde karşımıza çıkıyor. Heidi Klum, daha farklı bir strateji izleyerek, göbeğini saklamak yerine inadına gözler önüne sermeyi tercih etmiş. Özellikle son fotoğraftaki elbisesi, artık iyice büyüyen karnını sıkı sıkıya sarıyor ve apaçık ortada bırakıyor. Heidi Klum, kocaman karnımla da çok güzel olduğunun mesajı verircesine hiçbir yanını saklama gereği duymamış ve oldukça cesur seçimler yapmış.

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC2.jpg

4) Miranda Kerr
Miranda Kerr'in o sevimli hallerine, melek gibi yüzüne ne olsa yakıştırıyorum tabii hamileliği de öyle! Rahat ayakkabılar, salaş tişörtler ya da bol elbiseler ile güzel bir hamile tarzı var. Miranda Kerr öyle tatlı bir hamile olmuş ki, o dönemde Vogue Avustralya dergisine kapak bile olmuş! Artık gerisini siz düşünün.

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC4.jpg

5) Victoria Beckham
3 oğlundan sonra nihayet bir kıza hamile kalan Victoria Beckham, hamileliği boyunca kameralardan fellik fellik kaçanlardan. Hele hele karnının iyice büyüdüğü zamanlara ait ancak tek bir fotoğrafı zar zor bulabildim. Hamileyken bile aşırı yüksek topuk sevdasından vazgeçememiş Beckham. Şişmiş karnına rağmen 13 cm topuklu Louboutin'lerin üzerinde fotoğrafları çekilince, bu konuda epey tepki de toplamıştı ama sonuç olarak vazgeçmedi. O da hamileyken dar paça jean ve salaş ve bol tişört ikilisine yatırım yapanlardan

hamile-ve-%C3%BCnl%C3%BC3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri